• CeNedra

    Umeåbrudar 2010

    Här är en till som gifter sig 2010, 27 februari!

    Vi har inte kommit så jättelångt i planeringen egentligen, men Backens kyrka är bokad och vi har varit och tittat på klänningar på Änglalikt. Har fastnat för en men ska tillbaka och prova den igen innan vi bestämmer oss. Jättetrevlig tjej att ha att göra med!

    Har problem att hitta lämplig festlokal, hade tänkt vara på Klockargården men när vi var och tittade på den så kändes den inte alls bra. Vi kommer vara 35-40 personer och ahde tänkt fixa maten själva eller en del själva och en del catering.

  • CeNedra

    Björnisarna: Tackar :) Jag vet inte riktigt vad Änglalikt tog för att hyra, för de jag fastnade för var de man inte kunde hyra utan bara köpa. Köpa var nog rätt olika, fanns från under 2000kr, för klänningar som var använda förut, och sen upp till ca 6000. Jag tycker hon hade ganska stort urval, och man fick ett väldigt bra bemötande.

  • CeNedra

    Björnisarna: Vi var till Änglalikt på kvällstid, och hon tar inte betalt för att man kommer och tittar och provar!

    Fabriken blir lite dyr för oss..vi ska kolla runt lite mera på de olika bygdegårdarna, har varit på en annan fest i Innertavlebygdegårdmen den kändes inte så mysig. Men det är klart att det går ju ordna med mer dekorationer än vad de hade när vi var där.

  • CeNedra

    Nu har jag bestämt vilken klänning jag ska ha! Vi var på "återbesök" på Änglalikt nu ikväll, jag provade bara om klänningen jag fastnade för vid första besöket och bestämde rätt snabbt att den blir helt rätt. Känns så skönt :)

    Det är en från Tibergs design, axelbandslös, med vinröda detaljer(blommor) och litet släp. Änglalikt tar hand om den fram till bröllopet, och jag sak tillbaka och kolla längd, och om den behöver ändras något i storleken sen i januari. Jag rekommenderar Änglalikt

  • CeNedra

    Oj vad det har hänt mycket här! Kul
    Känns som att vi har hunnit kort med planering jämfört med många här, men, det känns rätt lugnt ändå. Tror jag skulle planera för mycket om jag hade mer tid.. Vi ska göra inbjudningskorten själva och var och tittade på och bestämde oss för papper i helgen och köpte lite stämplar vi ska testa med. Eftersom det är vinröda detaljer i min klänning så ska vi ha vinrött, silver, vitt som färgtema.

    Min blivande har sett min klänning, det är bara han som var med som smakråd när vi var till Änglalikt. Kändes viktigt att vi båda gillar den. Men, jag får väl överraska honom med underkläderna istället ;-P

    27 Februari, CeNedra, Backens kyrka
    6 Mars Eadirf, Umeå Stadskyrka
    10 juli Björnisarna. Helena Elisabethkyrkan
    17 Juli, Maldita, backenkyrkan
    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • CeNedra

    Jag köpte en jacka idag som jag tänkte ha (om det inte blir tokigt när jag ser den tillsammans med klänningen dsv)

    Hittade en nätt kort fuskpälsjacka på HM, ganska ljus fuskpäls med skärp i midjan och 3/4 långa ärmar. Jättesöt, och prisvärd, och lite kul att kunna hitta fin jacka till bröllop på HM´s Divided-avdelning :)

  • CeNedra

    Ska försöka fixa fram bild :)

    Eadirf: Änglalikt tog 250 för att hyra korta (typ kort cape/bolero) och 500kr för långa kappor. Har du sett vad hon har? hon hade inte så jättemycket olika när vi var där, men jag har för mig att hon pratade om att få in mer.

  • CeNedra

    Vi har äntligen bokat en festlokal! Vi var och tittade på Yttertavle bygdegård och den var rätt fin så den får det bli :) Mede lite dekorationer tror jag att den blir jättefin och så är den "lagom" storlek för oss :)
    1000kr för att få ha den hela helgen kändes ju billigt också

Svar på tråden Umeåbrudar 2010