• Mars2010

    Luleå brudar 2010

    Hej alla norrlänskor!!
    Svårt att hitta den här tråden :(
    Men nu är jag här :)

    Är skelleftebo som skall gifta mig i luleå i mars, det blir en utomhus vigsel för oss. Är det någon som har ett bra tips vart man kan vara utomhus? Vi skall hålla till i rutviks byagård. Vi har pratat om att vara i stadsparken eller hermelinsparken.

    Vi pratar om att gifta oss runt 1500, i skymmingen innan det blir för mörkt ute. Man vill ju hinna med en lång och trevlig fest:) För oss är festen den stora grejen.

    Har köpt min drömklänning, bokat smink och frisör. Inbjudningarna är dock inte skickade ännu. Har beställt materialet till dem, så det blir väll lite pysslnde nästa helg:)

  • Mars2010

    Lycklig81 skrev 2009-10-07 08:54:32 följande:


    vart ska ni tillbringa bröllopsnatten??
    Vi har bokat bröllopssviten på Quality... har dock inte hunnit vara in för att se den ännu, blir nog nästa helg.

    Pratade med scandic och personalen där tyckte inte att sviten var fin och rekommenderade att jag inte skulle boka den osedd.
  • Mars2010
    Lycklig81 skrev 2009-10-07 08:52:31 följande:
    Hej kul att du hittade hit :)vad kul att du har hittat din drömklänning :) vart hittade du den?
    Köpte min klänning på briarrose. Den satt helt perfekt :)
  • Mars2010

    Vi tänkte också önska oss pengar till bröllopsresan i present. Efter att ha bott hemifrån i X antal år känns det som man redan köpt på sig allt man behöver till hushållet.

    Vi har tänkt åka till Florida i 3-4 veckor och resa runt där. Vi har oxå tänkt ta en kryssning i caribien när vi är där. Har dock inte bokat ännu men det blir väll att ta en flygstol nån vecka efter bröllopet.

    Roadtrip i Europa lät inte helt fel det heller :)

Svar på tråden Luleå brudar 2010