Inlägg från: Hillena |Visa alla inlägg
  • Hillena

    MAJ 2010 del 3

    En till ny här :) Kommer att gifta mig 29/5 i kyrka. Har än så länge bara bokat kyrka och lokal men stressar inte med allt annat än. Har bara varit förlovad i 1 månad snart, 3/10, min fästman friade till mig på Rhodos och jag var alldeles ovetandes, så nu vankas det härligt bröllop vilket känns helt fantastiskt!

  • Hillena

    Är lite nyfiken på hur långt ni andra kommit i planeringen? Vi har inte kommit så långt men känner mig inte alls stressad. Men borde kanske börja se mig efter en klänning snart och fotograf till rätt pris kikar jag också efter. Bara så jag inte gör allt i sista stund.

  • Hillena

    Hamnade nog aldrig på listan när jag skrev här första gången, men nu vill jag minsann vara med. Jag är en 25årig trelleborgstjej som gifter mig 29/5 -10.

  • Hillena

    Tjingeling.

    Tänkte höra om ni tycker man kan blanda vitt, lila och rosa. Fästmannen vill ha lila och vitt, jag vill ha rosa och vitt. Är rädd att det blir lite för puttinuttigt. Tycker det är så svårt att hitta saker i lila, typ rosor till buketten och fina dekorationer...hmm vi får ta oss en funderare men jag vill så gärna att han ska få känna att han bestämmer något.

  • Hillena

    Funkar det med lite mörkare lila på våren? Vill inte att det ska se för "höstigt" ut. får väl köpa hem lite rosa och lite lila och sedan prova mig fram...Tack för tipset ändå, ska kolla hur det blir/känns om man tar lite mörkare färger.


    Martinaa skrev 2009-10-05 21:08:57 följande:
    Hillena: Ta lite mörkare lila och rosa så tror jag det blir bra, så det inte blir babyrosa och ljuslila Sen kan ni självklart ha lite variationer på färgerna, tex blommorna kan ju vara rosa rosor eller så, men till trycksakerna kan det nog bli lite tuffare med mörkare rosa! :)
  • Hillena

    Vi ska betala vårt bröllop själv. Bjuder 50 pers och har en budget på 50 000:- Fästmannen är kock så där har vi mycket som blir billigare med maten. Fick billig lokal, 2000:- Det enda jag tycker är jobbigt är hur mycket man är villig att betala för fotograf...det kostar massor av pengar men samtidigt är det ett minne man har för livet.

    Förresten, lila som tema är bokat nu ;)

  • Hillena

    Fästmannen tänkte inte göra maten själv, kanske förrätten men huvudrätten ska vi beställa från hans jobb+kock+servitriser. Vill itne heller behöva tänka på just maten den dagen. Men han bestämmer det mesta i menyn mest för att han är mycket mer noggrann än vad jag är med mat. Där är ju ännu en sak som han får bestämma, ahh vad bra det känns! Hahaha så inte jag bestämmer ALLT :)


    Martinaa skrev 2009-10-08 22:25:42 följande:
    Hillena:Min "gubbe" är också kock! Dock ska vi inte laga maten själva utan överlåter det till andra kockar denna dag. Det är däremot väldigt skönt att kunna "lasta över" just matdelen på sambon så får han ta hand om kontakten med feststället och bestämma det. Helt klart hans avdelning Jag tar ju hand om nästan allting annat, haha.
  • Hillena

    Vad härligt, jag längtar så tills jag ska prova klänningar. För min del blir det nog att vi hyr klänning, om jag inte hittar någon billig så klart.

    Moon River skrev 2009-10-10 06:31:47 följande:


    Jag har förresten bokat tid på Bröllopssviten i Stockholm för att prova Pronovias - klänningar i november, ska bli så spännande! Hoppas bara inte att min mamma får hjärtsnörp när hon ser prislappen (mina föräldrar ska nämligen betala klänningen).
  • Hillena

    Vi tänkte skicka i januari. Kan nog inte hålla mig längre än så :)

  • Hillena

    Vad härligt att du beställt ny klänning. Själv har jag knappt börjat titta ens, men det får jag väl sätta igång med snart :)

Svar på tråden MAJ 2010 del 3