• passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vi fortsätter vårt umgänge och hänger med i alla livets svängar...

    ...förra tråden:

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3414645.html

    Du som läser här gör det på egen risk, ty här räds vi icke sjukhus, kroppsvätskor eller prat om sexlivet.
    Gemensam faktor har varit längtan efter barn. Såhär flera långa trådar senare är det vänskap som förenaar, minst lika mycket.

  • Svar på tråden I vått och torrt och väntan
  • lanovia 08

    Visst gör det.
    Måste ju få in dem i album innan vi når ettårs gränsen.

  • Leksi

    Och jag sitter här och knåpar med tackkorten... Ganska kul men det tar ju evigheter! Silverpennan jag använder är visserligen snygg men tar typ tio timmar att torka vilket är väldigt opraktiskt.

    Härligt Hvidis att ni får hela sju veckor tillsammans hemma med er nya lilla bebis!! *myyyysigt*

    Lanovia - lycka till med vilket projekt du än tog tag i!

  • Jenny står brud 090801

    Vi har oxå tackkort som måste göras. Är roligt när man väl sätter sig men är såå trött nu på kvällarna efter jobbet så det får nog vänta tills helgen.

  • Jenny står brud 090801

    Leksi: Gör ni dem själva eller har ni beställt?

  • Daa

    Oj, vad ni är duktiga som tränar och vill jobba
    Känner mig som en riktig slöfock just nu. Det tog tid att rycka upp mig så pass att jag ids skriva ett inlägg
    *snark*
    Nåja, tycker mig se ett mönster: första veckan efter semestern är Daa i lätt koma. Det har gällt alla år hittills, så varför skulle det här året vara ett undantag?

    Kul med bröllopskortpyssel! Hur går det?

    Hvidis: skicka hit elefantfötterna ett tag. Får ändå inget vettigt gjort.

  • passionsblomman

    Nä, jag tog faktiskt med mig prospektet med alla fina bilder och visade för de fröknar som var där och de föräldrar jag har kontakt med av dem jag såg, det var ingen av dem jag är allra närmast, så det gick väldigt bra. Mycket skönt för det blir lite verkligare för varje gång man säger det.

    Sedan käkade vi pizza och jag kläckte nyheten om lillmans klasskonstellation. Han tog det med ett flin och viftade sig lite svalkande med handen som att det ju blir lite av en pers..

    Det känns mycket bättre nu. Jag hör till dem som MÅSTE lätta på trycket fontänvägen ibland.

    lanovia 08 skrev 2009-08-17 19:02:36 följande:


    Blommis, hur gick det att hämta sonen idag? Blev det tårar? Vad säger sonen nu när det närmar sig flytten? *kramar ytterligare*Jenny trevligt med bra föreläsning.Nej hörrni här får jag inget vettigt gjort. Vi hörs senare. nu skall jag ta hand om disk och måla el ta hand om bröllopskort har inte bestämt mig ännu.
  • Jenny står brud 090801

    Pratade precis med en jobbarkompis/kompis från Gbg, och då funderar jag på varför jag flyttade när jag hade det så bra där. Saknar verkligen mina kompisar. Visst vi har ett underbart hus... men det hjälper inte riktigt nu.

    Imorgon är det precis 2 veckor sedan ältestet gav fullt utslag, inga indianer här ännu. Men med tanke på hur det varit innan vet jag ju inte när de skall komma heller. Känner mig trött och deppig och mannen har inte kommit hem från jobbet än *tycker synd om mig själv*

  • Daa

    *kramar*
    Kommer han hem snart?

    Jenny står brud 090801 skrev 2009-08-17 20:01:20 följande:


    Pratade precis med en jobbarkompis/kompis från Gbg, och då funderar jag på varför jag flyttade när jag hade det så bra där. Saknar verkligen mina kompisar. Visst vi har ett underbart hus... men det hjälper inte riktigt nu. Imorgon är det precis 2 veckor sedan ältestet gav fullt utslag, inga indianer här ännu. Men med tanke på hur det varit innan vet jag ju inte när de skall komma heller. Känner mig trött och deppig och mannen har inte kommit hem från jobbet än *tycker synd om mig själv*
  • Jenny står brud 090801

    Och så är det upptaget på hans telefon, har varit det i 1 timme nu

Svar på tråden I vått och torrt och väntan