• boan

    Blev jag utan möhippa tro?

    gifte mig 11 juli, min man vart tagen direkt när han kom hem från jobbet, jag visste att han skulle bli det då jag hjälpt till lite att samordna de olika personerna.
    johan vart tagen helgen innan bröllopet.. dagarna gick och på torsdagen insåg jagatt jag skulle bli utan möhippa..

    jag var så ledsen så jag grät för att min vänner hade pratat med mig några månader innan brölopet att jag är ju enperson som det skulle vara så kul att ha kidnappa eftersom jag gör vad som helst.. nykter som onykter.. så jag hade ju rälknat med en massa jävelskap...
    men ingenting.. jag vart så ledsen så på baksidan av bröllopsprogrammet skev jag stort tack för en jätte rolig svensexa!!
    ja svensexa såg ju allaatt det vart.. men möhippan då..

    mina tärnor och kompisen skrev på kortet till presentöppningen att jag ionte går säker ändå för fruhippor ska vara värre..
    vadå fruhippa.. vad fan är det?? varför försöka göra nåt i efterhand för att släta över att man inte gjorde en möhippa, nej tack. ska det vara ska det vara ordentligt.
    är besviken på hela mitt bröllop.
    ingen möhippa
    det var knappt någon som höll tal
    toastmastern bara stack utan att säga hej då
    svärmors andra svärdotter börja bråka med henne så hon stack och svärmor var ute i köket och grät
    folk titta inte ens när vi skärde tårtan de började hugga in på sina tårtor på en gång
    sen stressa de på att vi skulle öppna paket..och när vi gort det.. ja då var alla som bortblåsta.. där stod vi och skulle börja dansen och det var 20 pers kvar varav av dom det var 8 barn..
    och vi hade alkoholfritt bröllop pga av att vissa i släktena inte kan hantera sprit och dårar klarar jag mig utan på min dag.

Svar på tråden Blev jag utan möhippa tro?