• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Kängu
    På köpet! Låter ju asbra!

  • snaily

    Vickan, klart det är dags för en Ösemester, lilltrollet måste ju få komma dit!

    Grattis till vagnen Kängu!

    Oupsie - ja, huspriserna är ju rätt saftiga där tyvärr.. så var det inte förr i tiden - borde köpt på mig ett fint hus när jag var sisådär en 10 år Ni får komma och hälsa på oss när vi hittat vår drömhus! (eller fallfärdiga ruckel, vilket det nu blir) Du får hemskans gärna kolla efter kopplet där du bor om du har tid! Telis har forskat duktigt och "hennes" butik kanske ska beställa kopplet, om det går. Men med tanke på vad svårhittat det verkar vara så får du gärna kolla också! Jag har dessutom pratat direkt med tillverkaren idag och frågat om jag kan få köpa direkt därifrån, men hon kunde inte riktigt svara på det... hmmm...

  • snaily

    Oupsie, du är inboxad! Nej, vi funderar inte på att flytta dit på riktigt, arbetsmarknaden är ju något begränsad där, och nu trivs vi så bra i norr också. Men man ska aldrig säga aldrig!

    Izzie, vad duktigt av dottern att faktiskt somna under så underliga förhållanden! Hoppas resultatet inte tyder på ep!

  • snaily

    Ore - vilken överraskning med din kusin! Släkten är värst, som det heter...

    Är ni ute och drar Ru i nya vagnen nu Kängu?

    Kom på en stor fördel med att bo i hus - man har ingen granne under sig som blir galen när Korven leker med sin Busterkub (www.fairplaydogshop.se/scripts/visabild.cgi) - det låter som om någon håller på och river huset!

    Vår tomt är sådär lite svävande 1500-2000 kvadratmeter - bara gräs, inga rabatter att hålla ordning på.

  • snaily

    PB, kram! Jäkla tant, och jag som trodde jag uppehöll henne nu *skickar över choklad*

  • snaily

    Mrs B, ser att du också förnyat dig, snygg bild! Fy så jobbigt med sömnlös natt, hoppas kommande blir bättre!

    Själv måste jag sovit som en stock inatt, hade "råkat" lämna Korven i sängen hela natten och vaknade inte ens av att han kräktes på täcket tidigt imorse *uuäääk!*

    Just sett dokumentärfilmen Inte som min syster på TV och blev väldigt berörd, sitter här och snorar över datorn Går att se i svt play -
    svt.se/2.81516/1.1255014/inte_som_min_syster_copy&lpos=extra_0

  • snaily

    PB - höh?! Verkar ju vääääldigt konstigt! Hur mycket kom det igår då? Var det verkligen riktig mens?

  • snaily

    Jag har nån gång spottat ett par dagar, sen har det gjort uppehåll en dag och sen fortsatt och sen har tanten kommit på riktigt. Men det här låter ju konstigt om det aldrig varit så förut för dig!

    Funderar du på att testa?

  • snaily

    Vet vad du menar! Värdelöst att behöva gå och undra och värdelöst att testa minus! Och värdelöst med småblödningar som börjar och sen slutar, om det inte betyder plus förstås.

  • snaily

    Hej Frejis!
    Läskigt med havandeskapsförgiftning och sammandragningar! Ta hand om dig och fortsätt gärna rapportera här istället för att krypa runt på stan Kram!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor