Inlägg från: Erese |Visa alla inlägg
  • Erese

    50tals bröllop! Vi fortsätter!

    Hej alla!

    Har tappat bort mig totalt över vilka som gift sig och vilka som är planerna :)

    har haft fullt upp i sommar med att komma i ordning i huset samt försöka komma in på en kurs för att åter upp ta mina studier efter 4års uppehåll. Har inte haft tid med så mycket lek på datan.

    I alla fall vi har nu bokat kyrka den 19/6-2010 och dansbanan är prel bokad. nu hoppas vi att vi ska få råd med allt annars får vi vänta ett år till eller längre.
    Men vi har tänkt öppna ett konto där våra gäster kan donera pengar till bröllopet istället för presenter. Har hellre ett bra brölopp än en massa presenter.

    Har suttit och räknat på det och det ser ut som om det blir ca65 gäster +- 5 gäster. Hade hoppas på lite färre men det går tyvärr inte vi har till och med uteslutit en del. Känns lite jobbigt men men. Tänk vilken kul fest det blir istället

  • Erese

    Hej och Hå!

    Har haft så mycket på sista tiden att bröllops tankar har fått hamla i andra hand. Vi flyttade i början på sommaren till ett hus som hyrs i andra hand. Men bara för 3veckor sedan fick vi besked om att vi fått erbjudande om en 1:hands kontrakt på en 3:a närmare stan, vilket vi inte kunde neka så då vart det till att packa ner alla prylar igen. Samtidigt började jag mina studier igen efter ett par års uppehåll. En massa saker att göra med andra ord.

    I alla fall så har jag ingen aning om hur det står till här inne men vill uppdatera lite info från våra planer.
    Vi hade tidigare bestämt att bröllopet skulle äga rum på Arholma. Men efter lite tänk och efterforskning kom vi fram till att det skulle bli för dyrt för oss. Så nu har vi hittat en mindre lokal som ligger centralt i sthlm (Skepholmens konstkrog) Där man b.l.a får köpa sin egen alkohol och maten var lite billigare.

  • Erese

    En liten fråga. Jag har tänkt använda mig av filmisar på bröllopet, men har ingen aning om till vad och hur.

    Förslag, tips mm. Vore önskvärt

  • Erese

    En annan tanke är också att använda vinylskivor men behöverlite idéer på hur jag ska använda dem. Vill undvika att ha dem på väggarna. käns lite som en enkel lösning...om ni förstår vad jag menar.

  • Erese

    Tallriks underlägg tänkte jag också på när det kommer till vinyl skivor. Skålar...jag vet inte..hhmmm. Kanske. är så svårt bara att få dem ovala i omkretsen blir lätt formen av en tulpanvas eller sockerkaks form. Hhmmm..får luska på detta. Men jag gillade filmis idén om att ha dem till gästboken.

    Vill nog inte ha lekar och ska vi ha lekar ska det bara vara en och ev någon form av frågesport (inte om oss som par). Jag vet att det är vi som gifter oss men det ska inte "endast" handla om oss. Lekarna anser jag är till för gästerna för att komma i stämmning och ha ett bra humör. Skulle nästan gissa på att lekar kom upp med att middagarna blivit så långa och för att inte gästerna ska dö av tristess så gjorde man lekar. Ingen dum idè Men vi vill inte ha en låååång middag utan snarare en lååång fest med familj och vänner.

  • Erese

    Tipspromenad är ju en toppen idé beronde på när vigseln sker och när man vill att middagen ska börja. Man skulle kunna ha en liten tips runda medans man tar fördrinken och väntar på att maten ska serveras. Ingen tokig idé. Då skulle man kanske ha frågor om just 50-talet.Vinsten skulle kunna vara en flaska vin eller något.

Svar på tråden 50tals bröllop! Vi fortsätter!