• JimLin

    Stockholms brudar vår/sommar 2010

    Jag hänger gärna på här. Vi kommer gifta oss den 7 augusti 2010 och har kommit ganska långt i planeringen..

    Precis som Mijah gifter vi oss i Brännkyrka kyrka och har festen i folkets hus. Får det bara plats 80 pers sittande? vi måste verkligen börja kolla på vilka vi ska bjuda...

    nikitakatt - Jag har redan köpt klänning och det var inte planerat. Jag råkade hitta min drömklänning, som är en klassisk och ovanlig klänning, så jag köpte den. Så mitt råd är; KÖP DEN!

    Bröllopsnatten har vi inte planerat än men då en hel del kommer resandes så funderar jag på att vi ska bo på samma ställen som dem så vi kan äta frukost ihop på söndagsmorgonen.

    Vad kan man planera nu när allt stort ät klart och dte är så långt kvar?

  • JimLin

    Mitt mål vara att hitta en klänning för 4000 men det var omöjligt så den jag köpte kostade 8100. Jag har dock inte funderat på om jag ska sälja den än. Däremot är det rea i många butiker just nu så föra veckan köpte vi väst, plastron och bolero för mindre än halva priset.

    Japp, det är tråkigt att inte ha något att göra men med mina 5 jobb så finns det ändå knappt någon tid ;)

    nikitakatt - vad har du för planer för bröllopsresan?

  • JimLin

    nitikatta - japp, satsa på klänningen.

    Nej vi har inga planer på bröllopsresa i samband med bröllopet, det beror helt på hur min arbetssituation ser ut till sommaren. Tyvärr går kullarna på gymnasieskolorna ner så man sitter inte redigt säkert. Däremot ska vi sommaren efter bila runt i USA som en försenad smekmånad.

    Jag har varit runt en del i Italien men har tyvärr inga bra tips på hotell som kan göra det lilla extra där. Vi har endast varit i Italien som fattiga studenter ;) Men i somras var vi på skopelos, en grekisk ö där man fortfarande kan slippa turister. Hotellet (Alkistis) var helt underbart och de skulle utan några problem kunna fixa det lilla extra.

    Men själv är jag inne på att åka till Kroatien innan bröllopet nästa år.

Svar på tråden Stockholms brudar vår/sommar 2010