Inlägg från: sarmarg |Visa alla inlägg
  • sarmarg

    25/7 Here we go...

    Vi gifter oss också den 25. vi är väderberoende pga att vi ska åka flåtte över sjön från kyrkan till festlokalen. Men vi har en plan B om det skulle ösregna

  • sarmarg
    Heloise skrev 2009-07-12 13:56:20 följande:
    Blev hippad igår av mina underbara vänner; fan vad kul det var!De kom och kidnappade mig på jobbet, sen fick jag åka skidor uppför slottsbacken och efter skidorna fick jag gå på floating.Sedan var det härlig picknick i det gröna och sen iväg på go-cart! Efter go-carten drack vi kaffe och käkade bullar hemma hos en av tjejerna och efter det bar det iväg på.... Hiphop lektion. Helt enormt super kul, har aldrig dansat hiphop i hela mitt liv men vi fick lära oss ett nummer som jag kommer avkräva att vi framför på bröllopet haha. Get your hands up get your hands upp känner ni gunget tjejer Efter hiphoppande så blev det en sväng till en annan kompis occh dusch smink och iväg på restaurang med mumsig mat och många skratt. Efter maten så drog de iväg mig till ett ställe jag aldriga varit på tidigare och antagligen aldrig kommer gå till nå mer heller, en karaoke bar, jag hatar att sjunga och är dessutom skräckslagen när det gäller publika framträdanden och att sjunga in public är liksom en mardröm för mig, men va fan man har bara möhippa en ggr så jag rockade järnet till ABC och Enter Sandman och sjöng av hela mitt hjärta, rock killarna i baren skrek en gång till och servitrisen videofilmade det och har tydligen lagt ut det på nån sajt.Efter karaokebaren bar det av mot krogen och där dansade vi i 2 timmar tills stället stängde och jag vart satt i en taxi!Hade så otroligt kul, och känner tacksamhet över att jag har så underbara vänner!
    Låter som du hade en rolig hippa. Det som var så roligt tycker jag är att man fick göra saker man annars aldrig skulle göra. Jag hade också en kanonkul hippa.
  • sarmarg

    Jag ska med svärmor till stan och handla lite band som vi ska knyta ihop besticken med, samt linnéliknande pappersservetter och lite ljus. Sen är allt inhadlat till dukningen.

  • sarmarg

    Ja nog börjar man bli lite nervös...men ska bli otroligt roligt. Idag var jag med svärmor till stan och handlade det sista till dukningen, ska bli kul att se när de dukar...vi behöver inte vara med utan det fixar svärmor...hon är en klippa på sånt.

  • sarmarg

    Jag har en kortare slöja som jag är brydd på om jag ska ha hela kvällen, eller om man ska ta av den. Den når ner till skulderbladen

  • sarmarg

    Vi har skickat i väg allt material till festprogram och vigselprogram så en tjej hjälper oss att sätta i hop det. sen är det så skönt för vi har cateringmat..så då slipper vi fundera på det.

  • sarmarg

    Är det skor till dig själv du ska ha? Förstår att det börjar bli panik. Själv så pratade jag nyss med hon som ska sminka mig till bröllopet och på torsdag blir det provsminkning.. det ska bli spännande. Känner mig lugn inför nästa lördag förutom vädret som ser ut att bli sådär.. man får väl be till vädergudarna.

  • sarmarg

    Vi ska ha bubblor, tyckte det var fint på ett bröllop vi var på. Jag har knutit band runt bubblorna som vårt värdpar ska dela ut i kyrkan tillsammans med vigselprogrammet

  • sarmarg

    Åhh min sambo kom hem med klänningen igår från kemtvätten och den var hur fin som helst när den hade blivit struken. Längtar tills jag får bära den :)

  • sarmarg

    Hoppas vädret hinner ändra sig ser ut att bli jättemycket regn just på lördag...

  • sarmarg

    Då är vi två... lördag ser sådär ut för oss..men det är bättre än förut i alla fall. Från 29 mm regn till 4..

    Vid havet skrev 2009-07-19 17:11:22 följande:


    Knarkar väder-siter just nu. enl. yr.no ska det regna på fredag... men det ändas hela tiden.
  • sarmarg

    Ja då har sambon varit nere och skurat en lada för fotografering på lördag, reservplan om det övsregnar..ser tyvärr dystert ut. Men det kommer att bli så bra ändå.

  • sarmarg

    Lycka till i morgon alla!! Ser fram emot dagen i mitt liv. Vädret ser ut att bli helt ok.

Svar på tråden 25/7 Here we go...