• Nocia

    Sundsvall nr 4

    Hej på er! Länge sen jag var här, det blir väl så när bröllopet väl är över...

    Lina: Du frågade om Värstaborg. Jag är jättenöjd med lokalen. Visst, den är inte så mysig och vi lade inte ner varken tid eller pengar på att dekorera själva lokalen. Det hade jag nog inte gjort oavsett, sånt ligger inte för mig. Det bästa med den lokalen är storleken, att det finns en scen, att det finns flera mindre rum så man kan sprida ut sig. Alla vill förmodligen inte dansa. Det finns några soffor och där satte vi en tv & dvd till barnen. Köket är litet men har en storhushålls-
    diskmaskin. Guld värd när man ska diska mycket! Vi bokade Värstaborg tor-sön och fick så vi behövde inte stressa med städningen Det kostade 2600 vilket är helt ok pris tycker jag.

    Vi beställde maten från Lasses matstuga och är jättenöjda. MÄNGDER med mat (har fortfarande kvar i frysen) och det var jättegott! Vi valde det istället för att laga själva, mindre jobb för släkten förrätt, varmrätt, sallad, bröd & kaffe för 160/pers. Dessutom hyrde vi linnedukar för 50kr st. Enkelt och billigt sätt att få det att se "elegant" ut.
    En annan bra grej vi gjorde var att kontakta hotell- & restaurangprogrammet. Via dem fick vi kontakt med två tjejer som dukade fram maten, dukade undan & diskade. De var kanonduktiga!

    Säg till om du undrar över något mer!

Svar på tråden Sundsvall nr 4