Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    JULI - 2010 del2

    Hejsan!
    Nu är det dags även för mig att hoppa in i forumet. Min kille friade 4 juli och vi har precis bestämt att den stora dagen blir 10 juli nästa år! Kan knappt fatta det.

    När det gäller klänning, kan jag tipsa om Matildas fest. Det finns en massa klänningar på hemsidan, så kan man göra om dem efter eget tycke och smak. Min svägerska gifte sig nyligen och fick suverän service från butiken, så hon rekommenderar dem varmt.

    Själv har jag hittat min drömklänning, Migezan (www.migezan.se)Rapsody R5815_F, men den är svindyr. Har dock fått en bekant, som tidigare jobbat som sömmerska åt Dramaten att sy den åt mig, så jag är helt lyrisk över det!

  • CeKe

    Åh herregud, va långt ni har kommit med allt! Jag inte ens börjat fundera på dukar, inbjudningskort etc ännu, men det kanske är dags. Min m2b börjar ändå redan skämta om att jag blivit en bridzilla bara för att jag sitter o sufar runt o kikar på klänningar och ringar =)

    Det är ingen av er som bor i Gävle som har lust att ta en fika och prata lite bröllop? Mina kära vänner (killkompisar) börjar bli lite smått less på mitt drömmeri, är jag rädd =)

  • CeKe

    vi har också preliminärbokat kyrka och det blev kl 15.00, tänkte det är lite lagom, vi hinner med förberedelser på förmiddagen och så är det lagom att middagen börjar runt 17-tiden, så får gästerna (och vi)lite tid på sig att ta sig till lokalen som ligger ett par mil bort etc.

  • CeKe

    Och jag tycker den andra, den som är svart i bak, var superläcker. Var har du hittat den?


    Juli100724 skrev 2009-08-06 21:22:51 följande:
    Mia 77 skrev 2009-08-06 20:51:51 följande:
    Den första var jättte fin =)
  • CeKe

    Hej, Nu finns vi också med =)

    tessomac: 3 juli
    AnneliM: 3 juli
    h and a 2010: 3 juli
    Lyckligtjej: 3 juli
    Idajohanna82: 3 juli
    Fenixx: 3 juli
    aikidoaasa: 3 juli
    Mrs Opp: 3 juli

    KatjaB: 10 juli
    brudjuli2010: 10 juli
    kikki kikki: 10 juli
    Tokisen: 10 juli
    Periwinkle: 10 juli
    sommar10: 10 juli
    Kullaberg: 10 juli
    sockersmulan: 10 juli
    Juli 2010: 10 juli
    Fru Indosaurie: 10 juli
    zeldae: 10 juli
    CeKe: 10 juli

    Lycklig 81: 17 juli
    LoveA: 17 juli

    Sandie87: 24 juli
    Juli100724: 24 juli
    Everton: 24 juli
    Gotlandstös: 24 juli
    Nyen80: 24 juli
    suzem: 24 juli

    Miss Alice: 25 juli

    Källerudd: 28 juli

    Sarahkka: 31 juli
    Jossposs: 31 juli
    Grönprickig: 31 juli
    Clea: 31 juli
    Sajberpillan: 31 juli

  • CeKe

    Det blir en tysklandsresa även för oss. Tänkte nog göra det till en liten minisemester i vår =) Men annars låter det ju spännande det där med att beställa o få hem till dörren också! Sajberpillan, du får gärna berätta om du får fram mer info kring det!

  • CeKe

    Hej och välkommen Wicky.

    Visst är det två psalmer som är minimum i kyrkan. Hur många solosånger ska ni ha utöver det? Vi har en bestämd och det är Michael Jacksons "I just can´t stop loving you" som min bror ska sjunga, antagligen tillsammans med en kille som är som vår bror, så det kommer bli supervackert. Sen funderar jag på om man kan ha en till låt, eller någon "vanlig" låt som utgångsmars, typ en solosång eller liknande. Finns det några bestämmelser med det där med ingångs- och utgångsmarser?

    Hur gör ni med boende för de som behöver bo över? Fixar ni alternativ och preliminärbokar och sedan låter gästerna boka "på riktigt" själva, eller överlåter ni det helt åt gästerna?

  • CeKe

    Vi har lite samma sak att tänkta på, har två mil till närmsta stad. Däremot finns det två campingar i närheten och åtminstone den ena har stugor som vi funderar på att preliminärboka. Hade dock inte tänkt betala gästernas övernattning.. Sen kommer mina föräldrar (festen kommer vara i närheten av där de bor, ca 20 mil från där vi bor) att leta efter vänner och bekanta som har friggebodar etc som vi kan låna..

    Hoppas hoppas att det går ihop alltihopa då vi vill ha en ordentlig fest =)

    Källerud: "Så vill Stjärnorna" är jättevacker och texten är ju klockren för bröllop! Min svägerska hade den på sitt bröllop nu i sommar =)

  • CeKe

    Vi funderar också på att ha en slags buffé. Jag har en vännina som bor strax intill festlokalen som är grymt duktig på matlagning och som vill ordna med maten. Däremot funderar jag på om hon i sådana fall kommer att kunna njuta av festen, då vi ju även vill ha henne och hennes sambo som gäster.. Så vi överväger att kolla catering, men jag ska fråga henne hur hon tänker kring det hela. Hur skulle ni ha tänkt?

    Källerud: ja, det är ju en knepigt det där, om folk med friggebodar etc kommer hålla sig hemma mitt i sommaren =)

Svar på tråden JULI - 2010 del2