Inlägg från: JustMeAndMyLove |Visa alla inlägg
  • JustMeAndMyLove

    Allt känns så tomt

    Det låter som att du drabbats av en depprission. Många tror att det måste ske stora saker, trauman för att man ska börja lida av depprissioner men så är det verkligen inte.
    Oftast är det för mig värt att göra raka motsattsen till det jag VILL göra.
    Starta inga stora projekt, hobbys, byt inte jobb och börja inte sätta igån nått för att blir bukt med kännslan. Ta hellre hjälp av någon, kankse en kurator eller en psykolog för att komma underfund med vad det egentligen är som är fel.

    Istället för att börja göra massa saker, gör ingenting. Och umgås med dig själv och våga stanna i kännslan du har, även om det är grymt jobbigt. Det kankse "bara" är en kris eller en period av ditt liv du måste gå igenom för att utvecklas och kunna ta steget vidare. Men känn aldrig att du inte "har anledning till att må dåligt"
    Hjärnan är så otroligt komplex! Och psyket ännu värre! Var inte rädd att söka hjälp men var beredd på att det kan vara lite svårt att komma in i systemet.

    Hoppas du mår bättre snart!
    kram

  • JustMeAndMyLove

    Du kan börja med att rin ga din hälsocentral och komma till en läkare, han/hon kan sen ordna en remiss :)


    isop skrev 2009-05-05 16:34:55 följande:
    Tack för kramen FelizLane.E254, nej, jag tycker inte att jag har någon jag kan prata med faktiskt. Kanske min blivande make då, men han är rätt trött för tillfället över allt som ska göras, så det känns dumt att sänka stämningen. Jag har alltid varit en ganska privat person och vill helst inte avslöja att allt känns så tomt. Men när man söker hjälp, vart vänder man sig? Jag tycker inte att jag har råd att gå privat. Och jag tycker inte heller att jag bör ta resurser från de som verkligen behöver hjälp. Det finns så många deprimerade människor, som har svårt att få vardagen att fungera.
  • JustMeAndMyLove

    Vill bara inflika en snabbis här att KBT är den form som hjälper flest, men inte alla :)

Svar på tråden Allt känns så tomt