Inlägg från: 20090725 |Visa alla inlägg
  • 20090725

    Ny tråd för alla julibrudar!

    för oss toog det inte änns en vecka... det gick otroligt snabbt!
    nästan så att de redan visste att vi skulle skicka in den å postade den samtidigt som vi skickade..

    så det behöver ni nog inte oroa er för!

  • 20090725

    vi har osa 25 maj! hoppas bara att det är fler som svarar än vad det har varit hittils! tycker folk är lite dåliga på det, min tjejkompis har inte änns ringt å tackat för inbjudan, ine änns hört av sig... å hon tjötade senast dagen innan jag skickade iväg inbjudan till henne! å henne hade jag tänk å ha som tärna! blir så lessen bara när hon inte änns kan höra av sig!

  • 20090725

    betala in summan? kostar det? vi har inte betalat någonting!
    F A M E skrev 2009-05-01 23:54:34 följande:


    Har fått tillbaka våran hindersprövning i torsdag samt papprena på namnbytet så nu ska vi bara betala in summan och vänta och se om dem godkänner allting.
  • 20090725

    phuuu... blev lite orolig att vi missat något... men då kan jag slappna av igen då!
    F A M E skrev 2009-05-02 08:22:36 följande:


    Nej inte om man tar den någons befintlig efternamn. Men vi ska helt byta till ett nytt vi har skapat själva. Då kostar de.
    idag skall vi åka till skoaffären å kolla efter ett par ballerina skor som jag kan ha ombyte om de andra börjar göra lite ont!
  • 20090725

    vi kommer bara att ba bubblor! vet dock inte hur bra dem funkar om det skulle va regn! men då får vi väll dela ut dem till barnen eftreråt istället!

  • 20090725

    ja, tiden flyger iväg!

    idag skall jag ut på stan å försöka hitta en blomsterhandel som har öppet i centrala göteborg, har vrit inne på alla i linnestan där vi skall gifta oss, men alla har stängt under juli månad! å även några i frölunda, som oxå har stängt! börjar få lite smått panik nu! å jag känner inte att jag vill betala 2000:- för buketten jag har i gallerier plus 4 näbb/tärn buketter som bara skall vara en ros å lite brudslöja!

    på den butiken blev det super dyrt bara för att jag nämnde ordet brud och bröllop! blir så less på att allt ska bli så dyrt när man nämner de orden!!!

    tur att det är fint väder här idag så jag får mig en promenad!

  • 20090725

    såg att du skulle till tyskland på lördag!
    om ni skall till calles??

    Om ni skall det så FÖRBESTÄLL allt, eller ialalfall det mesta!
    jag å en kompis va nere för två årsen veckan innan midsommar, och från att vi hade beställt det i kassan tills de lämnade ut det på baksidan såp tog det nästan 6 timmar!!! medans de som förbeställt fick det på 30min!!!

    åk så att ni e där när det öppnar,parkera på baksida, gå direkt till kassan, å betala era förbeställda varor, å hämta ut dem, gå sedan in i butiken å handla de ni inte har beställt!!

    ett litet tips bara, så det kansk underlättar för er!

    jag har ALDRIG sett så mycket folk på ett å samma ställe det va total kaos!!

    lycka till"


    Annfis skrev 2009-06-10 09:41:43 följande:
    Idag är det OSA för vår del o det är faktiskt bara ett par stycken som vi inte hört av. Ska skicka sms till dom ikväll o höra. Ska åka till Tyskland o handla spriten på lördag så det blir gjort. Fick tag i prästen igår så på torsdag nästa vecka ska vi träffas. Det värsta just nu är att vår dvd-läsare till datorn inte funkar o gevetvis fick vi strul så vi var tvungna att göra en återställning o hade ju då ingen backup-skiva. Vi har ju sparat allt på en extren hårddisk så det är ingan megafara. MEN jag kan inte öppna office o där har jag ju vigsel o festprogrammen. Men mina förhoppningar är att det blir fixat innan midsommar iaf. Har ju mer än 1 månad kvar så det är ju ingen panik men det är ju skönt att ha så mycket som möjligt klart i god tid. På tisdag ska jag prova min klänning igen men tyvärr så har jag inte lyckats gå ner några kilo sen sist. Är rädd att det är tvärt om men det finns utrymme att sy ut den. Men det tar dom 400 spänn för att göra. Sura pengar men det måste ju sitta bra. Ha det gott alla!
  • 20090725

    vi beställde öl å cider å mossenade vin innan vi åkte ner å sen handlade vi vinet där, då de ofta har andra prisen än vad som står på hemsidan, sist vi va nere för en månad sen!

    försök förbeställa en liten del iallafall, så slipper ni gå in i den delen av butiken där det e mest folk, dvs vid ölen.
    Chrisse och Jonas skrev 2009-06-10 11:04:22 följande:


    Vi hade tänkt förbeställa just för att underlätta men sortimentet är så himla begränsat då.. lite synd.
  • 20090725

    min skall få sin den 4 juli, å jag tror jatt jag får min helgen efter, då min syster som ordnar den bor i stockholm, å kommer ner den vekan! men man vet ju aldrig! men jag märker snart då, vi skall åka bort en helg med barnen så måste vi ju bestämma vilken, men då måste ju båda gå med på det...så jag måste komma ppå en bortförklaring till att vi onte kan åka den helgen han skall ha sin! någon som har ett förslag?

    nu e bordspalcerings/favor askarna klara å såpbubblorna, toakorgen.

    måste ta tag i mitt blom problem nästa vecka...

  • 20090725

    idag gjorde vi klart bordsplaceringen också bestämde vi vad vi skulle ha för mat på buffebordet!

    två saker till att bocka av på listan!

    imorgon bär det av till frissan för att färga håret! å prata lite mer med dem ang uppsättningen!

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!