Inlägg från: Lexmaja |Visa alla inlägg
  • Lexmaja

    Ny tråd för alla julibrudar!

    Hej och tack för tråden! Vi gifter oss oxå den 18:e juli, får man hoppa på här då? :)
    Vi ska skicka ut inbjudningarna nu i veckan o har osa den 1 juni (skickade ut Save the date i januari...). Tror vi blir ca 60 pers. E klar med det mesta av alla förberedelser, har dock inte träffat prästen än. inte heller spriten e fixad än, m2b ska åka och shoppa där har han lovat... Men hår, smink, m2b:s kläder, underkläder och skor e klart! Klänningen e på g, mamma syr den :)

  • Lexmaja

    Nu är ÄNTLIGEN inbjudningarna skickade!!
    Tänk att det ska ta sån tid för mig att få tummen ur... :) Men - nu är dom ur världen för tillfället iaf..! Har osa den 1 juni. Faktiskt redan några som tackat nej på Save the date :( och det är ju lite sorgligt. Men så är det väl när man gifter sig i semestertider..!

    Ska ut idag och köpa foder till klänningen som mamma håller på att sy... Det är sååå spännande - jag längtar tills den är klar! Lite jobbigt att bara ha sett sin klänning skissad på ett papper, men, men. Det blir nog väldans bra ändå.

    Kiddy - jobbigt med osan! Du får säga till folket att du skrev fel o hoppas dom har överseende med det :) !

  • Lexmaja

    GRATTIS Kajsalisan!!!! Åh, vad mysigt! Vi håller oxå på och försöker, men har inte blivit något än så länge... Massa massa grattis igen!!!

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!