Inlägg från: Heloise |Visa alla inlägg
  • Heloise

    Ny tråd för alla julibrudar!

    Tack för länken DanKat!

    Ja hur går det här då haha. Skolan försöker fortfarande driva mig till en tidig grav vilket är lite irriterande ;-p

    Vi har iaf träffat prästen, gått igenom och bestämt de som ska bestämmas med honom, valt psalmer, vem som ska läsa bibelstycke, löften osv.

    Vi har även hunnit blivit av med vår kantor( jag fick panik och fick andas i påse typ) samt fått en ny kantor( bort med påsen).
    Jag har börjat göra tackkort, festprogram och vigselprogram( keyword börjat)

    Jag har bestämt mig för en klänning och ser nu fram emot 1 månads svält innan jag beställer den( rush order och en bön till högre makter att den passar)

    Toastmadame jagar tomma vinflarror åt oss och m2b är i Tyskland och bränner halva budgeten på sprit, vin och öl.

    Frissa, smink och florist är klara, och solisten är klar from idag( 2 låtar blev det).

  • Heloise

    Vi har osa 10 juni så det tar ett tag innan vi vet men jag har en rätt god uppfattning om vilka som kommer eller inte kommer. Skulle tippa på ca 7-9 personers bortfall, 3 har tackat nej( mina syrror + en resp är väldigt osäkra likaså min faster och hennes man och en kompis från London)vilket gör att vi blir ca 53-57 pers eller nått sånt.

    M2b har köpt mkt vin/sprit och öl herregud folk ommer kunna bada i sprit( inte för att de ska göra det men ändå haha)

  • Heloise

    Jag får oxå panik när jag ser hur långt alla kommit haha, men men det hinns väl med( hoppas jag) mitt stora aber är ju att jag itne har köpt en klänning än och alla får sån där panik blick när jag säger det och så försöker de släta över "ja jo men du ska se att det ordnar sig" var jag inte orolig innan så blir jag det då haha

  • Heloise

    18 juli 2009 skrev 2009-05-03 11:48:11 följande:


    Åhh spännande, jag beställde från LittleCoral, jag beställde Rush order, skulle ta 30-40 dagar, men vi får väl se. Bara jag har den innan Juni är slut så är jag nog lugn!Vad har du beställt för klänning?
    Jag ska oxå beställa från little coral, Rush order, tänkte beställa om 3 veckor. Vi gifter ju oss en vecka senare än dig och till mig har de sagt 1 månad från att de har pengarna tills klänningen levereras här hemma. Men som sagt var bara jag har ca 2-3 v på mig att justera det som behöver justeras.
  • Heloise

    hejhej! Det var ett tag sen jag hängde här, men det har varit så mkt de sista månaderna.

    Iaf så har jag beställt en klänning( sent ute I know) och den borde komma inom 1-2 veckor. Vidare har jag köpt en korsett( älskar korsetter bara snöra åt och vips, hello midja!)Har avklarat sprit inköp, matinköp( iaf de stora kött o fisk posterna) i helgen ska jag göra 50 linneservetter :-s och en databas( skolan vägrar släppa taget).
    Vi har hittat en kanonbra solist som spelar piano oxå

    Kantor är dum i huvudet atm och vägrar svara på mail, snart åker jag hem till henne och skäller upp henne, nog för att jag förstår att hon har annat att göra men man bör ju kunna svara på ett mail inom en 3 veckors period.

    I morron är sista OSA dagen och det är 5 st som inte svarat än.

    Ringarna är inlämnade för stl ändring och gravyr, guldsmeden ska även skriva ut ett värderingsintyg eftersom mina ringar tydligen är värda runt 30 000kr, köpte den ena på kaplans för 3500kr och den andra på utförsäljning( 50%)den kostade 3600kr( dvs 7200 ordinarie) men guldsmeden sa att den borde ha kostat runt 10 000kr och solitären var värd runt 15000- 20000kr :-O
    Känns ju trevligt att man lyckas med ngt köp haha.

  • Heloise

    Möhippan borde ju närma sig för mig med alla tiger som muren haha
    Jag ver när M2B ska få sin svensexa och han försökte lura ur mig det i fredags när jag ungåtts lite för flitigt med cuba libre. Men så borta var jag inte haha.
    Klänningen ska skickas den 20 juni vilket betyder att den borde vara här lagom till den 26 eller så.
    I dag ska jag sätta mig ner och syr alla linneservetterna. 55 st kommer ta ett tag usch varför ställer man till det så för en själv?

  • Heloise

    Nu har jag 62 tomma vinflarror i badkaret, de håller på att badar bort etiketterna. Ska fylla i boxvin i dem och sätta på egna etiktter ist för att köpa dyra karaffer.

    Bordsplaceringen är klar och alla har osat, 55 st blir vi eventuellt 56 beroende på om min kusin kommer hem ifrån Veil eller inte.

    7 juli ska jag tona och klippa håret samt göra provuppsättning. Klänning borde komma om 10 dagar och jag äter bara snuskshakes, panzer( m2b's) mobil ringer stup i ett och han smyger undan dvs möhippe prat!

    Gud tjejer och killar snart är vi gifta

  • Heloise

    det som är kvar är:
    vigselprogram
    måste prata med puckokantorn
    måste prata med gullig solisten
    måste göra linneservetterna så j-la tråååååååkigt!!
    måste göra gästpresentationer
    måste köpa dricka, resten av maten och beställa tårtor samt köpa underkläder till mig och panzer.
    måste snacka med fotografen och biblioteket( vi ska ta kort i magasinet, blivande bibliotekarie som jag är)
    usch många måsten...

  • Heloise

    I dag är blivande mannen på svensexa
    Han flyger just nu segelflyg! Så himla coolt.
    Jag sitter och funderar över gästpresentationerna, har bränt sönder mig totalt( glömmer att jag har albino gener ,-) )
    Är lite spattig eftersom jag itne blivit hippad än, undra när de kommer...

  • Heloise

    Åh vad fina ni var kajsalisan!

    Grattis till er andra som blivit fruar!
    Har precis rint citygrossen och beställt 70 kuvertbröd
    Klänningen har kommit och fått direkt biljett till sömmerskan.
    Ska till frissan för provuppsätt i morron och vigselprogrammen är halvklara.

    Kvar är linneservetterna från helvetet och festprogrammet.

    Rock on

  • Heloise

    första provningen hos sömmerskan nu sitter den som en smäck överallt utom vid tatttatttataaaaa tuttarna; vart fan har hänt med dem? Nu måste hon ta in klänningen vid bysten. Dessutom måste jag hitta tanttrosor som kan hålla in fettvalken längst ner. Ser fortfarande ut som en jäkla tunna.

    Känner mig duktig för att jag struckit alla knoppa lakana och är inne på handdukarna som ska bli servetter.

  • Heloise

    Blev hippad igår av mina underbara vänner; fan vad kul det var!

    De kom och kidnappade mig på jobbet, sen fick jag åka skidor uppför slottsbacken och efter skidorna fick jag gå på floating.
    Sedan var det härlig picknick i det gröna och sen iväg på go-cart! Efter go-carten drack vi kaffe och käkade bullar hemma hos en av tjejerna och efter det bar det iväg på.... Hiphop lektion. Helt enormt super kul, har aldrig dansat hiphop i hela mitt liv men vi fick lära oss ett nummer som jag kommer avkräva att vi framför på bröllopet haha. Get your hands up get your hands upp känner ni gunget tjejer

    Efter hiphoppande så blev det en sväng till en annan kompis occh dusch smink och iväg på restaurang med mumsig mat och många skratt. Efter maten så drog de iväg mig till ett ställe jag aldriga varit på tidigare och antagligen aldrig kommer gå till nå mer heller, en karaoke bar, jag hatar att sjunga och är dessutom skräckslagen när det gäller publika framträdanden och att sjunga in public är liksom en mardröm för mig, men va fan man har bara möhippa en ggr så jag rockade järnet till ABC och Enter Sandman och sjöng av hela mitt hjärta, rock killarna i baren skrek en gång till och servitrisen videofilmade det och har tydligen lagt ut det på nån sajt.

    Efter karaokebaren bar det av mot krogen och där dansade vi i 2 timmar tills stället stängde och jag vart satt i en taxi!

    Hade så otroligt kul, och känner tacksamhet över att jag har så underbara vänner!

    Ett stort varmt grattis till alla er som gift er!

Svar på tråden Ny tråd för alla julibrudar!