• Tindragull

    Några från Halmstad? del 2

    Förra tråden www.brollopstorget.se/Forum-5-47/m3243483.html är nu avslutad, så jag tänkte att vi fortsätter väl med en ny?
    Här tjattrar vi i Halmstad området om våra bröllop. Vi utbyter idéer, tipsar & stöttar om det behövs!
    Ni hänger väl med!?!?

  • Svar på tråden Några från Halmstad? del 2
  • Tindragull

    Känns inte som att jag hinner det... Gifter oss på lördag och dagarna är fulla av saker att göra redan...


    MyrahCollin skrev 2009-05-06 23:44:28 följande:
    gjorde vi me. men man har tror jag ca 30 dagar eller om det var mer hos dressmann.. bytesrätt.. så jag tänkte gå tillbaka isf:P
  • Alinn

    Idag ska jag göra provuppsättning hos frissan! Hoppas det blir bra. Ska göra håret på Annen Etage, tror de tog 700kr/h och det är nog ett bra pris.
    Nu är det 16 dagar kvar till bröllopet! Det drar ihop sig. Men det känns rätt ok. Måste också skriva ut vigselprogram (ska först kolla med prästen så att jag skrivet ner allt rätt) och göra klart festhäftet.... har nästan skrivit klart om alla! Måste sen fixa med "bordsplaceringskorten" och diverse småsaker. Måste sammanställa alla smålappar jag har liggande överallt!

  • Hemlig2009

    Jag måste också se till att få koll på allt. Placeringskorten är färdiga men jag glömde ett! Vår lilla brudnäbb ju, fattar inte hur jag kunde missa henne. Antagligen för att hon inte står på gästlistan.

    Skrev ut alla vigselprogram igår kväll, nu ska de bara vikas och skäras till. Har inte riktigt bestämt hur jag ska fästa ihop inlagan med omslaget dock. Knyta organzaband känns lite jobbigt nu...

    Trixade också med bordsplaceringen i festprogrammet igår. Har gjort den stora tavlan så där har jag flyttat runt namnen och funderat. Det blir inte riktigt bra med vår placering och vårt toastmasterpar. Det är runda bord. Vete 17 hur det ska lösa sig. Samtidigt om man har tungor så brukar ju en del sitta med ryggen mot brudparet eller/och toastmasterparet. Hur gör ni?

    Ikväll blir det en sittning med sambon så han också får koll på allt. Han bara måste boka tid för klippning, tänkte också han kunde stylas lite på bröllopsdagen då han inte är så bra på det.

    Väntar nu också på askarna och tillbehör så vi kan göra favours. Blir nog klart nästa vecka. Förhoppningsvis är det inget kvar att göra nästa söndag.

  • Shaggy

    Vi ska ha festen i snöstorps allmogegård! vi är ganska många och ett tag var jag lite orolig över att vi skulle få plats men det fixar hon som ska göra iordning lokalen åt oss

    Vi köpte oxå kläder till min m2b på dressman men det var lite innan jul och då hade dom 50% och det är ju alltid trevligt om man kan fynda! tror att dom har öppet köp i ett halvår så man har ju god tid på sig om man ändrar sig!!

    ninni84r- jag skickar numret till min vän som kan sminka, hon är väldigt duktig på och fixa hår oxå, hon ska göra mitt hår till bröllopet, och jag vet att hon även har gjort iordning hår på dom som ska gå på bal!

  • Alinn

    Hemlig2009 du ligger nog bättre till tidsmässigt än jag! Vi är iallafall klara med bordsplaceringen. Vi får köra på traditionell dukning med tungor (funkar inte med ngt annat i lokalen) så Toastmatrarna sitter vid mittenbordet längst ner. Har varit på bröllop där de haft runda bord. På det bröllopet satt toastmastrarna vid olika bord - det fungerade men mina toastmastrarna hade ej velat sitta så. De vill sitta vid varandra så att de kan kommunicera enkelt under kvällen.
    Vårt vigselprogam blir enkelt, fint papper som viks på mitten bara- med en stämpel på framsidan. Festprogrammet får samma papper - men kommer nog bara häfta ihop det. orkar/hinner nog inte knyta band. Jag måste ju göra klart bordsplaceringskorten med (som kommer sitta på en cellofanpåse med chokladbitar med - som jag ej gjort heller!). Hhhmm, varför har jag inte delegerat ut mer?! nehe, nu är fikan slut. Får fortsätta med mitt stressiga jobb!

  • Hemlig2009

    Jag ska göra egen chokladkola till våra favours som jag sen ska slå in i specialbeställt ceriserosa folie. Jisses, jag skulle ju inte hålla på såhär.

    Sen ska jag bara dela vanligt Dubbelnougat (som jag älskar) och också slå in i folie. Totalt får de 5 bitar var som ska symbolisera traditionen med att ge bort 5 st dragerade mandlar (inte lika gott som kola och nougat ).

    Ang. bordsplaceringen så får det helt enkelt bli så, vi akn inte lösa det bättre.

    Alinn, er bordsplacering låter ju jättebra! Och när man väl sätter fart med pysslet så tar det inte lika lång tid som man tror, så jag ligger nog inte så långt före.

  • Tindragull

    Gick du in och lämnade tillbaka kostymen och köpte den igen då eller?


    MyrahCollin skrev 2009-05-07 11:59:26 följande:
    jag fick tillbaka 559 kr från dressmann idag.. YES!
  • MyrahCollin
    Tindragull skrev 2009-05-07 23:08:31 följande:
    Gick du in och lämnade tillbaka kostymen och köpte den igen då eller?
    jag sa bara att jag köpte den för ca 4 veckor sedan och nu är rabattten bättre.. och jag vill ta del av den.. hehe så fixade hon det =)
Svar på tråden Några från Halmstad? del 2