Inlägg från: MissieA |Visa alla inlägg
  • MissieA

    Lite support då vi är "unga"

    TS, som du ser så är vi ganska många som gifter oss i den åldern Jag tycker synd om de människor som kommer med dumma kommentarer, att de inte kan vara glad för någon annan. Så länge ni är lyckliga och vill gifta er tycker jag att ni gör helt rätt. Vi är 22 & snart 24 och har varit ett par i 4,5 år och gifter oss om en vecka och visst har vi hört många dumma kommentarer från bekanta, men vi struntar i dem. Vi vet själva varför vi är redo och varför vi väljer att gifta oss nu och inte om 10 år. Alla gör sina egna val i livet och de bör inte lägga sig i.

    När mina föräldrar gifte sig var de 24 & 25 och då fick de höra massor med dumma kommentarer om hur gamla de var, alltså att de hade väntat för länge. Mycket verkar ha förändrats på 25 år. Jag säger bara grattis och lycka till, det viktigaste är vad du och din m2b tycker

  • MissieA
    FelizLane skrev 2009-05-06 14:08:05 följande:
    Jag har en fråga till er unga, (jag är också ung, vill gärna gifta mig snart) Har ni haft jobb länge? Eller hur gör ni med pengar osv, är lite nyfiken för det är egentligen det enda som stoppar mig och min pojkvän... Lycka till alla tjejer! (och killar!) :)
    Jag jobbade innan men är student nu fast min m2b jobbar. Vi sparade ihop ganska mycket men våra föräldrar ville betala då de har sprat till vårt bröllop många år. Så de betalar det mesta.

    Mitt tips är att ni sätter en budget och försöker spara så mycket ni kan varje månad.
Svar på tråden Lite support då vi är "unga"