• NässjöBrud

    Brudar kring Nässjö/Jönköping

    Halloj! Finns det några brudar där ute omkring Nässjö/Jönköping som ska gifta sig nästa år?! Vore kul att dela planerings-resan och få tips av varann!

  • Svar på tråden Brudar kring Nässjö/Jönköping
  • SaraPayam
    planeringsfia skrev 2009-05-13 17:00:01 följande:
    En månad exakt idag!!!! MYCKET kvar att göra. har bytt klänning i sista stund och precis gjort klart med tryckeriet. Har för övrigt också lyckats avstyra att Vätterrallyt (med 100 rallybilar) har sin servicedepå utanför kyrkan. Tack för den liksom... :)
    Hahahaha du har stått i du Vad kul att det bara är 1 månad kvar, börjar det kännas pirrigt? Vilken kyrka gifter ni er i?
  • planeringsfia

    Järsnäs kyrka. Vi lyckades skriva Järnäs på inbjudningarna så det var bara till att göra om...
    Nu sitter jag med låtönskelistan till bandet, jag vill ha schlager. Min kille vill nog INTE ha så mycket av den varan :)
    Pirrigt är förnamnet... Har du ditt framför dig också?

  • SaraPayam

    Japp jag gifter mig den 1 augusti, så jag har ju lite längre kvar Men jag känner med att man börjar bli lite pirrig, dels inför namnbytet, men även för hela bröllopet, det är ju något som man har planerat under 1 helt år, och nu är man snart i mål, vilket känns lite konstigt, men samtidigt helt underbart.
    Vart ligger den kyrkan...

  • Ysolla

    Hejhej!
    Får man vara med här?
    Jag bor i Jönköping och vi gifter oss 29 maj 2010.
    Det enda vi har bokat är wärdshuset där middagen ska vara.
    När kan man kolla kyrka tror ni? Är det för tidigt att boka redan nu?

  • NässjöBrud

    Ja det känns jättebra! Vi blev så bra mottagna och vi har inte hört någon som är missnöjd med Ullinge.


    bridesilly skrev 2009-04-26 18:37:33 följande:
    det blir nog kanon, jag har hört många som är jättenöjda med sina bröllop som vart där
  • NässjöBrud
    SaraPayam skrev 2009-05-11 19:13:58 följande:
    Hej tjejer hur går det för er? Vad ligger här näst i planeringen?Nässjöbrud; Grattis till Ullingevärdshus, de ska ju ha fin mat osv, så ni kommer säkert ha ett toppen bröllop där
    Tack! Ja vi känner att det var rätt ställe för oss. Grattis själva som ska vara på ett slott! Det måste kännas speciellt!
  • NässjöBrud
    Ysolla skrev 2009-05-21 19:58:42 följande:
    Hejhej!Får man vara med här? Jag bor i Jönköping och vi gifter oss 29 maj 2010.Det enda vi har bokat är wärdshuset där middagen ska vara.När kan man kolla kyrka tror ni? Är det för tidigt att boka redan nu?
    Hejsan! Vi gifter oss också 29 maj 2010 :) Vilket värdshus ska ni ha middagen? Kyrka kan du definitivt boka redan nu. Vi bokade för två månader sen. Vilken kyrka har ni tänkt er?
  • bridesilly

    åh jag är sååå avundsjuk på alla er som har bröllopet framför er. lova att njuta av dagen och verkligen insupa allt som händer så ni har massor av minnen av dagen D

  • bridesilly

    åh jag är sååå avundsjuk på alla er som har bröllopet framför er. lova att njuta av dagen och verkligen insupa allt som händer så ni har massor av minnen av dagen D

  • bridesilly

    oups datan krånglade och segade så det blev två inlägg...sorry

Svar på tråden Brudar kring Nässjö/Jönköping