Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Tolvan har gjort det igen....

    Meh!
    Att du alltid ska hinna före!?!?!

    Vi får hålla till här då. *putt*

  • MuffinsTönt

    Idag mår jag verkligen inget vidare. Fastän jag har fikat o träffat kompisar. Jag tror att det beror på grabben har åkt iväg på skidsemester. Åka bort, ha kul o skita i allting i en hel vecka. Medan jag sitter här o kan inte låta bli o älta, sura och va lessen. Det är DUMT!! Jag tror knappast han håller på så här som jag gör. Fan! Vilken idiot man är asså.

    Jag vet att jag borde hitta på ngt, åka bort, även om det bara över dan. Jag vill men orkar inte. Som idag så satt vi där o skratta o pratade men ändå så är den där dumma känslan där o tankarna bara maler på inne i huvet. Det är skitjobbigt att vara såhär "kraftlös". FAN!!! Usch, ni får ursäkta mina svordomar men bättre ord kan jag inte komma på.

    Snart är det Let´s Dance. Då ska jag göra en drink o sitta framför tvn med en chipspåse. *woohohooo*

  • MuffinsTönt

    Anne,Vickan och Lady
    Va ni är söta som engagerar er i mitt ältande!
    Jag vet att jag "måste" vara ego och leva livet. Inte så lätt när man ser gravallvarlig och nedstämd ut.

    En del väljer att festa, omringad av folk för att glömma mm. Jag kan inte det. Jag är som en igelkott när jag blir ledsen,arg eller deppig. Jag vänder mig inåt och blir antisocial. Jag grubblar,ältar och kommer på lösning själv. När jag känner att det är över, sticker jag fram nosen igen.

    Det är inget undantag denna gången heller. Jag har försökt träffa vänner, göra roliga saker men det funkar inte. Jag kunde inte babbla på om grabben med dem fastän jag VILL. Vi sitter o snackar om annat istället. Det slutade med att jag höll allting inom mig och mår bara sämre.

    Igår hittade min "tankebok". Det köpte jag förra gången jag deppade. Jag hade skrivit jättemkt i den boken. Allt eftersom blev det glesare och tillslut slutade jag skriva. Det var skrivandet som hjälpte mig att komma över det. Nu ska jag skriva igen, förhoppningsvis tömmer jag hjärnan på onödiga tankar och kan ladda med nya,positiva och framförallt EGO tankar.

  • MuffinsTönt

    Lady
    Nope, jag är Oxe. Det kan man inte tro när ma nser mig.

    Idag tog jag tåget ner till Varberg. Gick längs med stranden, satt och läste en bok med en Mocha Latte brevid. UNDERBART!!! Det var härligt att sitta där med solsken och vågorna som låter. Synd bara att jag glömde ta med badkläderna. Tänkte ta en bit mat + vin men stället såg inte kul ut efter 6. Kändes lite konstigt när det är så få människor ute kl 6. Jag är tydligen van vid Avenyn.

  • MuffinsTönt

    Lady
    Det var verkligen skönt att sitta där. Sen att det var krångel med SJ kundservice var en annan femma.

    Han frågade innan helgen men jag tackade nej. När jag är nere och deppig så brukar jag va inte så trevlig mot omgivningen. Mot en del kan jag riktig irriterad på, Jag vill inte ta den risken. Men nästa helg ska jag göra det, om erbjudandet står kvar.

    Flera ggr har jag tänkt ta ett glas vin på nån bar eller restaurang -ensam. Men tycker det är lite patetiskt och "synd om henne"-stämpel. Är det så? De ggr få ggr jag e på krogen o ser nån sitta ensam så funderar jag och "tycker synd" om den personen.

  • MuffinsTönt

    Lady o Lufsen skrev 2009-03-28 20:19:19 följande:


    Neheej du muffins geek- du ska inte bry dig om vad andra kan tänkas tycka eller tro! Nu har du ju projicerat...det vill säga att du tror att alla andra trot/tycker det DU gör! FEL! Gå du ut och drick vin eller annat utan att fundera på vad någon/några andra kan tänkas tro!!ÅK till landet!!!! Det är vad jag tycker att du ska göra.....
    Lady
    Du har rätt. Jag bryr mig för mkt om vad andra tycker och tänker. Inte bra!!

    Nästa gång ska jag till Bishop´s arms, beställa en fruktöl och sitta med min nyköpta pocket. Snabba Cash, ganska ok bok.

    Jag pratade min andra killkompis i Hong Kong. Klagade på dyra flygbiljetter. Då sa han att han kan sponsra mig med 1000-2000kr. "Tyvärr" kan han inte lägga ut mer eftersom han själv sparar till en resa.

    Va kan man säga om såna vänner?!?!
  • MuffinsTönt

    Hihi, jag tror Vickan är en kontrollfreak eller så är hon kocken.

    Är det ngt jag inte gillar är att planera min egen födelesedag. Vill ju ha suprise!

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2009-03-29 01:07:39 följande:


    Muffins! tyck inte synd om andra - de kan ha valt ensamheten själv! Tänk på vad du vill istället!
    Sant! Tänk att vissa saker kan vara så svårt att fatta!!
Svar på tråden Tolvan har gjort det igen....