• yatzy86

    Bröllop 2010 nr 6

    5 Juni 2010 ska vi gifta oss.
    Kyrka, festlokal och fotograf har vi bokat. Men nu känns det lite som det står still. Vet inte riktigt vad man ska göra :)

  • yatzy86
    sarahkka76 skrev 2009-04-24 17:26:28 följande:
    Har ni bestämt hur er vigsel ska gå till, låtar, psalmer? Hur ser inbjudningskorten ut? Ska ni ha brudskål? Ska ni ha ris, bröllopsbubblor, annat? Har ni bestämt ringar och klädsel?
    Oj nej nej nej :D Gud nu blev jag nästan lite glad kan jag ju sitta kolla på låtar. Fast det känns lite tidigt.

    Klädsel har vi varit kikat lite på ska in om några veckor och prova första gången.

    Ring är bestämt eller ja, har kikat på internet inte provat den på riktigt.

    Man kanske skjuter lite på allt också för det känns så overkligt =)
  • yatzy86
    sarahkka76 skrev 2009-04-24 19:51:28 följande:
    Haha att du kan hålla dig! Ja,men då har ni en del kvar då.
    Haha jaa, förvånad själv :D
    Men är nog för man inte riktigt vet vart man ska börja, tycker mest man läser om allt samtidigt och kollar runt. Hel vetenskap det här =) Jag som trodde jag hade läst på innan vi började planera på riktigt. Men det märker jag att man inte har :) Så det är tur forumen finns :)
  • yatzy86

    Vad ska ni har för klädkod på era bröllop?

    Vi är inne på smoking nu, då vi tycker det ser så mkt stiligare ut, visst det blir lite krångel för gästerna men då de flesta av våra vänner är ju i 25 års åldern så har de tyvärr inga kostymer och då får de ju lägga ut mer pengar på köpa en mörk kostym än vad det kostar hyra en smoking.

    Min sambo han ska ha frockcoat, så då känns de ju inte heller som han skulle bli mindre fin för gästerna har smoking, (man läser för mkt i dessa forum :P)

  • yatzy86
    Fenixx skrev 2009-04-26 09:19:33 följande:
    men har inte dem flesta kostym kvar från studenten annars då?
    Min sambo säger de är för små haha:P Hans är iaf för liten. Vi var på dop för några veckor sedan då det var mkt vänner med och ingen hade kostym. Bara min sambo som inhandlat en ny. Kändes lite konstigt.

    På vårt eget dop så kom Ebbas fadder i kavaj med icke tillhörande kostym byxor och en stor gul slips haha.
  • yatzy86

    Vi ska ha på en lokal där de står för alkoholen, vi räknar på en budget på 20 000 på alkoholen men då står min mamma för maten så vi känner vi kan räkna lite mer till alkoholbudgeten, men vi har räknat på 5 öl var plus vin men det känns också mkt, men man vill ju inte folk ska tycka att man var snål. Men vi får se vart vi hamnar.


    Zavannah skrev 2009-04-29 16:03:03 följande:
    Förresten, jag har en fråga oxå. Vi funderar på att ha festen på en restaurang där dom står för allting. Priset blir såklart lite högre än att ha det i en lokal o fixa maten själv. Det gör ingenting, men en sak som känns trist är alkoholen. Vi räknade lite på vad öl o vin till maten skulle kosta på restaurangen, o det skulle bli nästan 7000:- och det är 2000:- mer än vad vi hade tänkt lägga på ALL sprit genom att åka till Tyskland o handla.Hur gör ni med alkohol? Är det snålt att "bara" bjuda på ett eller två glas vin/öl till maten, och att gästerna själva får handla mer vin/drinkar etc i baren? (välkomstdrink i form av champagne kommer vi ju oxå att bjuda på såklart).När jag tänker mig mitt drömbröllop vill jag hellre lägga pengar på festlokal, miljö (vid havet), mat, tårta o såna saker - än sprit. Supa sig full kan man ju göra vid andra tillfällen... Men samtidigt är det ju roligt när det bjuds på drinkar på fest o så.Hur skulle ni reagera om ni bjöds på ett bröllop där man får betala drinkarna själv?
  • yatzy86
    molnis skrev 2009-05-04 16:09:03 följande:
    Men vi har en lista i spotify med låtar vi kan tänka oss i cermonin. Det är rätt bra för den listan kör vi ibland när man grejar med annat och då kan man känna lite på det vilket gjort att vi raderat vissa från den och fått vissa favoriter.
    Här ska letas låtar på spotify nu :D
  • yatzy86
    Fenixx skrev 2009-05-05 18:32:45 följande:
    ja lite närmare iallafall. har "bara" 424dgr kvar idag.
    Vi har bara 396 nästan så jag börjar få lite panik nu ;)
  • yatzy86

    Idag kom våra konvolut kuvert vi ska ha till inbjudan, pappret vi ska skriva på har vi redan och cellofanpåsarna finns hemma, nu ska jag bara inhandla något papperlim i morgon. Känns som att ge sig ut i en djungel haha.

  • yatzy86

    Vikten ja, usch vi ska ju iväg prova lite kläder nu på lördag om vi får tid, de har drop in. Så man får ett litet hum om vad man är ute efter :)

    Fick barn i december så man är ju inte som innan precis hehe. Men har ca 6 kg kvar till vikten innan graviditeten. Men känns som att de är de som är de svåra de sista kilona, nu när man börjat träna så går man ju upp massa musklerna men nu har det nog börjat hända något på vågen också och inte bara centimetrar så det är skönt :) Men man kämpar ju så skönt med lite resultat.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6