Inlägg från: workoutgirl |Visa alla inlägg
  • workoutgirl

    Bröllop 2010 nr 6

    Nu har vi börjat bröllopsplanera fast det verkar som om vi planerar olika saker för min blivande man är festen det viktigaste medan jag bryr mig mer om ringarna och klänningen.

    imorgon ska jag iallafall ringa till en tänkbar lokal och höra om de har sommarstängt, isåfall blir det kanske ett septemberbröllop. Måste bara hitta en bra plats att vigas på också, svårt eftersom vi inte vill vara i kyrkan.

  • workoutgirl

    ja bara alla blommorna i festlokalen måste ha kostat massor!

  • workoutgirl
    sarahkka76 skrev 2009-03-16 19:29:22 följande:
    FruH: kan inte du göra som jaa att föreslå att han ska gå in på sin internetbank och göra en permanent överföring på en viss summa till ert bröllopskonto (som du har)så han inte behöver tänka på det, och du är säker på att sparandet sker regelbundet?Jag har varit på Indonordic flera ggr och tittat. Det beror på vad du är ute efter gällande din ring och vad du vill lägga pengar på gällande den. IndoNordic har bra priser men de har den sämsta kvaliten på diamanterna som går att få tag på. Men om det inte är något viktigt för dig så kan du komma billigt undan.Här kan du läsa lite om diamanter. Kan vara bra att veta vad man köper. www.diamantia.comVilka av de här två skulle ni ha anlitat?www.bildkar.se/ellerwww.vi-foto.se/brollop.htmlMan får mer bilder på den senare men kvaliteten i färg och komposition är bra mkt bättre i den första. Så det lutar år Bildkär. Men vad skulle ni gjort?
    Jag hade valt bildkär, tyckte inte att vi-foto hade några speciella bilder alls. Sen kan man ju som sagt komplettera med bilder från släkt och vänner
  • workoutgirl

    jag är 30, kommer vara 32 när vi gifter oss men vi har satsat på barn och hus innan så vi har inte riktigt haft råd

  • workoutgirl
    Bettertogether skrev 2009-03-18 16:09:50 följande:
    Augusti gifter vi oss... Så det är ju inte precis typiska "augustifärger", men när vi gjorde brudbuketter i skolan fick vi teori där det stod vilka färger som passar till vilka brudar... Och vilken tur att mörka temperamentsfulla brudar ska ha just de färgerna :DNä, jag vill ha varma färger, så då får det blir mycket orange/rött/gult. :)Slutet av augusti finns väl inte rönnbär?? Synd isåfall, för det skulle ju passa hur bra som helst! :D
    Jag r också lite inne på orange, har en jttefin bukett med lite orange i mitt galleri. Först var jag inne på vitt och lime men jag tror det kan bli fint att bryta av allt det vita med nån annan färg och jag vill inte ha rosa eller rött.
  • workoutgirl

    Jag tänker inte sminka mig själv, är inte så bra på smink och känner att jag vill ha en make-up som sitter bra hela dagen och kvällen. Håret kanske jag kan få rabatt på, har en släkting som är frisör så det kan ju bli lite billigare.

  • workoutgirl

    Hur är det med klänningar då? (jag tycker det är det allra roligaste att kola på ) vet ni vad ni vill ha eller? Jag har ingen susning, bara att jag inte vill lägga en förmögenhet på klänningen.

  • workoutgirl
    FruHögstadius skrev 2009-03-22 16:47:07 följande:
    jo, jag kan förstå att om man är gammal och så att man inte orkar, men hon är inte ens 70 år än, nej jag får väl be min pappa tala vett med henne, hon behöver ju inte stanna över middagen om hon inte orkar vara kvar. Bara hon vill komma till vigseln är jag nöjd - hur tänker ni kring barn? , idag var det kalas för min syster som fyllde år tidigare i veckan och våra kusiner var där, de är 5 resp. 7 år gamla. Föräldrarna bryr sig inte om vad barnen gör, serverar inge fika till dem utan de får den som bjuder hjälpa barnen med och sedan får barnen gå från bordet och leka. Och sedan tittar man inte till barnen på över 2 timmar, utan min mamma fick springa upp och titta till vad det gjorde och en gång i red panik då hon hörde att barnen fick för sig att döda katten.Jag funderar på det kring bröllopet, om deras barn får följa med hur det kan spela av sig på alla andras barn, att de hittar på hyss under middagen eller så, efterom ingen kollar till dem.det är ändå mina kusiner, och mina andra kusiner kommer att få komma. Vad kan man hitta på till dessa barn att göra under festen, jag är klar med barnens festhäfte men jag har en känsla av att dessa pojkar kommer inte att sitta och pyssla utan springa runt och leka krig.
    Oj,vilka vilda barn. Vi kommer nog ha barnfri fest eftersom jag vill att alla ska kunna roa sig ordentligt utan att behöva hålla koll på barnen.Våra egna barn kommer få vara med på middagen men inte senare. Jag tycker inte heller att det är så bra med barn på en fest där det serveras alkohol.
  • workoutgirl

    Steven och Johanna skrev 2009-03-22 22:34:32 följande:


    Är det någon som har bra tips på billig festlokal strax utanför Stockholm? Är så dyrt i innerstaden ju...
    Det beror ju på vilken del av stockholm ni hade tänkt er.Men kolla på eventstore.se och sök på festlokal så finns det hur många som helst.
  • workoutgirl

    Sitter och kolar runt på ringar, vi är ju inte förlovade än trots att vi har bestämt datum ha ha. Men min älskling vill inte gå och titta ut ringar tillsammans utan han planerar nån överraskning. Jag vill ju ha ring NU!

    jag har fastnat för den här, heter ju samma som mig t om ;)
    www.tvahjartan.se/collection.php&id=45

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6