• Fenixx

    JULI - 2010

    Ja då är det väl även dags för oss Juli-brudar 2010 att få en egen tråd där vi kan samlas och dela med oss av tips för nästa sommars stundande bröllop!!

  • Svar på tråden JULI - 2010
  • Mrs Opp

    Hejsan och tack för välkomnandet till tråden!

    Juli 2010: Vad härligt med din lycka, den sprider sig genom skärmen så nu sitter jag också och myser och tänker på vad som komma skall.

    Fenixx: Håller med, det känns skönt att Viktoria och Daniel hinner gifta sig innan. Jag tänker på dem som planerat att ha bröllopet samma dag och bor i Stockholm, kan ju bli svårt att ta sig runt i stan, få taxi mm

    Ser fram emot att få prata och dryfta idéer med alla er här i tråden.

  • Juli 2010

    Mrs Opp - vad härligt att min lycka sprider sig. Det är vad jag har hoppats på att den skulle göra.
    Fick en rolig överraskning på posten idag. Hade beställt provkort på inbjudningskort hos Calligraphen, gjorde det i onsdagskväll och idag kom de.

    Vet dock inte om det blir något av dem, kanske blir något helt annat. Beror på vad sambon tycker.

    Save-the-date korten såg jag skulle komma senast den 6 april. Så efter påskhelgen kommer vi skicka ut de korten. (vill berätta för våra föräldrar personligen, och ska till dem under påskhelgen).

    Kan knappt bärga mig.

  • Fenixx

    ja visst vill man bara berätta för alla NU!!! svårt att hålla sig. men vi kommer nog berätta för våra närmsta nu i sommar.

    roligt att ni fick se både kyrka och festlokal, tog du inga kort?

  • Juli 2010

    Tyvärr gjorde jag inte det.

    Dock kommer jag lägga upp en bild på kyrkan så fort vi gjort allt officiellt. Gör jag det nu kommer det vara alldeles för lätt för folk som känner oss att räkna ut vilka vi är.

    Vi kommer berätta för alla nu under påskhelgen. Ska dels skicka iväg alla save-the-date kort då, men vi ska även berätta personligen för våra föräldrar samt de vi tänkt ha som värdar och toastmasters (det kommer bli samma personer).

  • Fenixx

    ja sambons föräldrar och syskon var här ikväll så frågade jag om vi skulle nämna det, men fick ingen respons så vi gjorde inte det.
    och sen på kvällen så visade det sig att hans pappa med sambo ska på medeltida bröllop nu i år...så kändes ju lite trist att vårat inte blir det första. dock en liten tröst blir att dem nämnde att dem skulle fixa kläder, så då lär dem ha det på vårat sen iallafall.(vi har ju frivilligt med tema-klädsel)

  • Juli 2010

    Fenixx - förstår att det känns lite trist, men å andra sidan hade det ju antagligen känns mer konstigt om ni också hade gift er iår. Så man får ju se det lite positivt i alla fall.

    Har ni bestämt något om när ni kommer berätta för folk eller kommer ni ta det som det kommer?

  • Fenixx

    nej vi har ingen speciell dag vi ska berätta, men pratade lite om att säga till våra föräldrar och syskon iallafall senast i försommar, då vissa av dem har nära till medeltids-dagar ifall dem kanske redan då vill införskaffa något.
    för nästa år hinner dem inte det då vårat bröllop ligger för i tid än dem ställen med medeltids-dagar.
    sen finns det ju såklart nätbutiker, sy själv osv, men vi försökte tänka praktiskt.

    så vi får se när det blir dags hihi

  • Juli 2010

    Vad kul.

    Det är alltid bra att försöka tänka lite praktiskt för gästernas skull med. Sådant underlättare så att så många inbjudna som möjligt ska kunna komma.

    Vi har idag bestämt exakt när vi ska berätta för personer vi ska ta det personligen med. Så nu är det bara att vänta på att tiden ska gå.

    Börjar redan bli lite nervös för det.

  • Fru Indosaurie

    Juli 2010 skrev 2009-03-26 22:17:28 följande:


    aikidoaasa - du kan ju säga till sambon att han måste bestämma sig snart om ni ska kunna få rätt dag bokad. Jag tänkte egentligen inte boka förrän i sommar, men igår kom min sambo och hade tydligen pratat med någon som hade hand om bokningen. Han frågade hur tidigt man kunde boka, och då han berättade att vi tänkt gifta oss den 10/7 2010 tyckte personen det var lika bra att boka nu om vi ville vara säkra på att få den dag och tid vi ville.Tydligen är det snabbt uppbokat under sommaren och framförallt under semestertider. Därför ska vi boka direkt imorgon, hade vi kommit i sommar kanske tiderna redan hade blivit uppbokade.
    vi ska också gifta oss den 10/7 har vi tänkt men nu börjar jag få panik. MÅNGA lokaler har stängt under juli, min frisör ska eventuellt resa bort osv. Jag är i upplösningstillstånd..
  • Juli 2010

    Fru Indosaurie - oj, det var knivigt.

    Det är väl just det här som är problemet med att gifta sig i semestertider. Tack och lov gick det bra för oss, och vi fick den kyrka och lokal vi ville ha.

    Ska hålla tummarna för att det löser sig för er med.

Svar på tråden JULI - 2010