Inlägg från: Mrs Opp |Visa alla inlägg
  • Mrs Opp

    JULI - 2010

    Hejsan!

    Då har jag hittat hit också. 3 juli är det som gäller för mig och M och jag ser att vi inte är ensamma. Vad roligt!

    Vi har i princip inte börjat med den riktiga planeringen än, det enda vi har bestämt är att det blir ett mindre borgerligt bröllop med familjen och några nära vänner. Vi bor i Göteborg och kommer ha bröllopet här eller i Lysekil där vi har stuga.

    Hade faktiskt bestämt mig för en klänning, men sedan fick jag "kalla fötter". Det är så lång tid kvar och finns så mycket fint! :)

  • Mrs Opp

    Hejsan och tack för välkomnandet till tråden!

    Juli 2010: Vad härligt med din lycka, den sprider sig genom skärmen så nu sitter jag också och myser och tänker på vad som komma skall.

    Fenixx: Håller med, det känns skönt att Viktoria och Daniel hinner gifta sig innan. Jag tänker på dem som planerat att ha bröllopet samma dag och bor i Stockholm, kan ju bli svårt att ta sig runt i stan, få taxi mm

    Ser fram emot att få prata och dryfta idéer med alla er här i tråden.

  • Mrs Opp

    Hejsan!

    Jag har varit tyst här ett tag, har inte haft tid att tänka så mycket på bröllopet på sistone. Idag har jag dock bokat en lokal! Utan att sambon vet om det!

    Ringde bara för att fråga vad den kostar att hyra och fick höra att den redan börjat bli uppbokad för sommaren 2010 så jag passade på. Ja, ja, den går väl alltid att boka av om vi ändrar oss...

  • Mrs Opp

    Bluebride: Jag och sambon har också tittat på ett förmiddagsbröllop, men vi har inget bestämt än.

    Vad vi vet är att vårt bröllop kommer att bli enklare, avslappnat med inte så många gäster. (försöker mitt bästa att inte använda budgetbröllop! :) ) Vore kul att byta lite idéer längre fram, just nu har vi inte kommit så långt i planeringen.

  • Mrs Opp

    Hej Sundance och alla andra!

    Här är det bara bra, men med bröllopsplanerandet går det segt. Vi har lite svårt för att bestämma oss för grundupplägget och då är det svårt att börja med något annat. Just nu är vi inne på en tredagarsgrej med aktiviteter och grill fest för familjen på fredagen, vigsel med champagne och tårta-mottagning på lördagen för familj och vänner och sedan brunch på söndagen för de närmaste.

    Vi får se om detta håller eller om vi ändrar oss igen! :)

  • Mrs Opp

    Välkommen till Göteborg Fenixx!

    Hoppas att du får bättre väder än vad det är idag, så inte papperen och allt blir regnade på. Fast det kanske betyder tur det också!

    Själv skall jag på kurs med jobbet i Tibro av alla ställen, så ingen bröllopsshopping för mig.

  • Mrs Opp

    Grattis Sockersmulan! Vilken underbar helg ni kommer att få.

    Sundance: Jag håller med dig helt, jag gör samma sak! Och ringen påminner ju en lite om att man faktiskt tycker väldigt mycket om den där personen som gör en så vansinnig ibland! :)


    sockersmulan skrev 2009-05-08 13:59:35 följande:
    I måndags fick jag äntligen mitt efterlängtade frieri, så nu kommer jag och min m2b sätta igång med bröllopsplaneringen på allvar! Iiiih, känns så underbart! Hur går det för er? Har inte läst här på evigheter känns det som..
  • Mrs Opp

    Sundance, om du måste hoppa tillbaka kommer vi att sakna dig!

    Min m2b är amerikan och därför fick bara jag en ring när han friade och sedan när vi gifter oss får vi båda enkla, släta "wedding bands". Min ring har gått som arvegods i hans släkt, vi hade nog inte haft råd/prioriterat att köpa den annars. Har ingen bild, men den består av en liten större diamant omgiven i cirkel av mindre diamanter. Den är gjord i vitguld. Jag älskar den!

Svar på tråden JULI - 2010