• MoonGirl

    Västeråsbrudar 2009 del 3

    mysan31 skrev 2009-03-06 22:07:31 följande:
    moongirl: nej,det blev inget idag eftersom jag slutade kl 16.00och det tog tid för sambon att komma hem,så vi åker dit i morgon lördag,så vi är där till 11.00...Var det nått att se...Hade dom gjort fina brudbuketter,har du bokat bukett nu....Tänkte komma förbi dig i morgon en sväng och hämta informationsbladen,jag ringer när jag kommer, om det går bra...miss u: Skulle ni ut till åsby trädgård i morgon,det ska vi med... Vi ska vara där vid 11.00 tiden,så vi hinner gå igenom allt på bröllopsutställningen...får se om vi ses där...Alla ni som har bokat fotograf,vad ska man ställa för frågor till han eller hon...Vi har nog bokat oliver som tessisen har bokat,och och ska träffa honom nu på onsdag den 11/3 då när fikat är,får se omjag hinner komma eller om vi är på samma ställe...Vi är nog bara ute efter bilder på innan vigseln och nått kort på familjen vid festlokalen när vi står ute och sen allt på en cd-skiva,sen framkallar man dom bästa korten och förstorar dom bästa....Ska boka min brudbukett i morgon hos min kusin,en till sak som är klart snart,det känns skönt...
    Hej! Det var inte så jättestor utställning, men det var väl ca 9-10 olika slags utställningar. Det var jättefina brudbuketter! Jag har inte beställt någon brudbukett ännu. Tänkte göra det från någon florist i Västerås i och med att vi ska gifta oss där.

    Man fick prova på gratis ansiktsmassage där på utställningen, det gjorde jag. Det var jätteskönt! Så prova det när du/ni ska dit

    Jodå det fanns något att se där på utställningen, även om man har bokat det mesta så var det kul att se t.ex vilka bröllopstårte-fyllningar Håkans hade att erbjuda osv.

    Javisst kan du komma förbi här imorgon runt 11-tiden och hämta informationsbroschyrerna. Det går bra! Vi ses då. Det är inte massor med material, men jag tog det jag hittade.

    Ha det bra!!!
  • MoonGirl

    miss u skrev 2009-03-06 13:20:22 följande:


    Jag har ringt och pratat med henne och hon skulle försöka få in mig också. Tydligen var 18 juli ett populärt datum! Ska klippa mig hos henne på måndag som sagt, så vi ska prata mer då.Jättefin tårta du hade hittat! Vi vet inte alls hur vi ska göra med tårtan. Känns som vi måste prata igenom det snart. Sambon tycker att det är sååå långt kvar, så vi behöver inte bestämma nåt nu. Hopplösa karl!! Vi kommer förmodligen åka till Åsby i morgon, så hör gärna av dig efter mässan och säg om det är värt att åka dit. Vi är ute efter tårta, bukett och ring.
    Ja, visst är det fin bröllopstårta . Jag skulle ha pratat med Sebastian idag, men jag hann inte. Har haft fullt upp här hela fredagen. Men jag måste maila till honom under helgen, så ser han ju mailet på måndagen. Jag vill ha en sådan dekoration på tårtan!!! Fint med rosor och med hjärtan på tråd i. Hade ju tänkt ha det i min brudbukett också, så det matchar ju . Fast i tårtan så kommer det ju att vara rosor av marsipan och även hjärtan på tråd av marsipan..... =)

    Jag tycker att bröllopsutställningen var helt OK, den var inte stor. Det fanns några utställare som inte hade någon person som stod vid respektive monter, utan de hade bara satt ut lite visitkort och lite bilder, det var väl mindre kul. Håkans hade en bröllopstårta där och sedan en pärm som man kunde se vilka fyllningar i tårtan som man kunde välja på. När jag stod där vid deras monter och tittade i pärmen, så var det ingen som kom fram till mig. Tror att de bara hade en monter där med tårta och pärmen med bilder på tårtor, tårtställningar mm. Det fanns 5-6 brudbuketter där, ingen bukett som jag fastnade för, men de var fina i alla fall

    Ja, ni får ta och bestämma er för någon tårta snart

    Har ni postat era inbjudningskort ännu? Om ni inte har gjort det, när ska ni skicka ut era inbjudningskort?
  • MoonGirl

    miss u skrev 2009-03-06 15:47:37 följande:


    Jag här, igen...Tänkte bara säga att jag inte fick jobbet i Eskilstuna. Dom hade fått bra respons på deras annons och tog nån som hade mer erfarenhet inom yrket. Som vanligt, suck.Tack för alla hållna tummar iaf! Det värmer gott!
    Vad tråkigt att höra att du inte fick jobbet i Eskilstuna!
  • MoonGirl
    mysan31 skrev 2009-03-08 20:39:12 följande:
    Alla: Får se om jag kommer en liten stund och fikar på onsdag,ska träffa fotografen oliver på bredbar mellan 16.30-17.00...Får höra sen hur långt ni har kommit i planeringen...Alla som har bokat fotograf,vad ska man ställa för frågor...miss u: Blev det nån tårta från håkans hembageri...Vi har nu bokat brudbukett hos min kusin på åsby...även corsage och armband till näbbarna.så nu har vi inte så mycket kvar i planeringen...moongirl:blev maten lyckat som ni hade i lördags,jättefint hus ni hade köpt,rickard undrade hur mycket ni hade köpt det för...Har ni bokat sbastian igen på chantals... mpste boka tårta vi med,men vet inte alls vad vi vill ha för fyllning...Chantals har dom bara marsipan på tårtorna eller går det att få sugar paste på tårtorna...Är inte så försjust i marsipan,är det nån skillnad på marsipan och sugarpaste...
    Japp, det gick bra i lördags! De gillade maten, jättebra! Kul att ni tyckte om vårat hus det känns som ett palats, rätt stort måste jag säga

    Ring Sebastian på Chantal´s och hör med honom om tårtor och fyllningar mm. Du fick ju ett visitkort med hans nummer av mig.

    Vad blev det för brudbukett från Åsby? Vad får du betala för den?
  • MoonGirl

    mysan31: Vet inte om de på Chantal´s bara har marsipan som översta fyllning på tårtorna. Kolla med dem. Det var väl någon här i tråden som hade valt sugarpaste i stället för marsipan?

  • MoonGirl
    mysan31 skrev 2009-03-09 18:44:24 följande:
    moongirl: Det var inte så stort på brudutställningen...Beställde klockor från lamorosa,som hon skulle skicka till mig... " pussklockor"...Funderar på att beställa tårta från chantals ochså för där fick man en provtårta som man fick smaka...Fick ni betala nått för provtårtan...min bukett som jag bokade var en droppformad bukett med rosa heaven rosor och några enstaka vita rosor,med 3 pärlor,ochmurgröna,det ska inte täcka över rosorna...Bokade även corsage till Liam och Rickard...och 2 st armband till näbbarna med en eller 2 st rosor,med brudslöja,blir fint till tjejerna...miss u: jag bokade en brudbukett hos min kusin...
    Aha, vad kul att du beställde pussklockor!

    Nej, vi fick inte betala något för provtårtan.

    Buketten låter jättefin!!!!

    Har ni skickat ut era inbjudningskort ännu?
  • MoonGirl

    miss u skrev 2009-03-10 07:59:18 följande:


    Ni som vet: Måste man boka tid hos Chantal's om man vill prata tårta med dom?mysan: Vad fick du betala för buketten? Hur många rosor ska du ha totalt? Kul att du hinner fika lite med oss innan du träffar Oliver!
    Ja, man måste boka tid med dem på Chantal´s om man vill prata bröllopstårta med dem. Lycka till!
  • MoonGirl

    Alla: Vi får se om jag och Erik hinner komma imorgon (till fikat). Ni lär väl märka om jag/vi kommer . Hinner vi inte komma imorgon eftermiddag, så hoppas jag att det blir fler fika-träffar inom kort! Ha det så bra så länge!

  • MoonGirl

    Hallå brudar! Nu var det ett tag sedan jag skrev i forumet. Hur går det med planeringen för er alla? Vi ska få en ny provtårta från Chantals idag med lite förändringar i fyllningen + förändringar i tårtdekorationen. Får väl se hur det blir den här gången!

  • MoonGirl
    JennyLH skrev 2009-03-17 22:19:41 följande:
    Hej Får man sälla sig till tråden????Ska gifta mig 6/6 2009. Bor i Västerås men ska gifta mig i Sala, men måste ju ändå få tips och råd om saker och ting från stan här.Vi har bokat lokal,bestältt ringar och börjat designat inbjudan.Vi ska skicka dem senast mån är det tänkt.Kram
    Välkommen till tråden!!
Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 3