Inlägg från: lolca |Visa alla inlägg
  • lolca

    Linköpingsbrudar del 5

    emelieochlinus skrev 2009-02-26 21:34:04 följande:
    Åh vad gott det låter!Hur var kalvfilén? När jag ätit kalvfilé på andra ställen tycker jag att de brukar vara ganska mycket fett på den jämfört med t ex oxfilé, lammfilé eller fläskfilé. Vi ska också prova crème brüleen med rabarberkompott, låter helt underbart!
    Jag tyckte att kalven var väldigt god. Den var saftig och precis lagom stekt. Kändes lättare än oxfilé. Vi gillade den!

    Ni kommer att tycka om creme brüleen! Den var helt sagolik! =)
  • lolca
    AnnBo skrev 2009-03-04 17:16:55 följande:
    Några mer som e på ??
    Skulle tro att jag är på! =)
  • lolca

    Vardagar efter klockan 16 är helt ok för mig. Helst inte måndagar.

  • lolca

    Nästa vecka kan jag inte måndag och inte onsdag. Annars är det rätt öppet. Efter klockan 16 är jag tillgänglig för lite fika.

  • lolca

    Idag har jag hittat de skor jag ska ha till bröllopet! =) Hittade dem faktiskt där jag köpte klänningen. Kändes väldigt bra att få prova skorna till klänningen också!

    =)

    Min blivande man hittade även kostymen med stort K idag som han ska ha på bröllopet. En Filippa K kostym för totalt 3600 kr. Ännu ett par saker att bocka av!

  • lolca
    Piggelinlover skrev 2009-03-21 18:43:04 följande:
    Härligt...när man kan boka av lite saker....Vad var det för skor du hittade??
    Ett par ganska vanliga skor med en liten klack. Ska se om jag kan lägga upp en bild på dem i mitt galleri sen. Jag brukar inte gilla klack, men den här klacken var bred som attan! =)
  • lolca
    Piggelinlover skrev 2009-03-21 18:43:04 följande:
    Härligt...när man kan boka av lite saker....Vad var det för skor du hittade??
    Nu ligger en bild på mina skor i mitt galleri.
    Annars kan man gå in på den här hemsidan:

    www.shadesshoes.com/adults.asp
  • lolca

    Griftegårdens blommor som ligger på malmslättsvägen/kaserngatan är otroligt bra de med! =) Hon gjorde min kompis brudbukett och den var urvacker. Väldans trevliga är de också där!

  • lolca

    Var ni på bröllopsvisningen igår på Radisson? Vet inte riktigt vad jag tyckte om det.. Kändes väldigt lite.. Hade gärna sett fler utställare.

    Fika i morgon blir svårt för mig, spenderar dagen i Norrköping med mammaledig kollega! =)

    Sen på tal om P2 och vad man ska ha för meny. Jag och min blivande man rekomenderar även vi creme brüleen med rabarberkompott. Den var verkligen urgod! Sen ska vi ha kalvytterfilé med potatis och palsternacksterrin till huvudrätt och parmalindad mozarellaterrin till förrätt.

    Kan säga att bröllopsnerverna börjar ta fart.. 23 maj är inte långt borta nu.. Nästa vecka ska vi träffa prästen och kantorn. Och jag måste gå in skorna, annars blir det jobbigt!

  • lolca
    Lövings skrev 2009-04-05 17:11:42 följande:
    Åhhh 23 maj är verkligen snart.Har du mycket att göra tills dess?Och jag tycker att 1 augusti är nära inpå=)
    Nej, faktiskt inte.. Festprogrammet är i princip klart, även vigselprogrammet. Allt som ska vara bokat är bokat. Det som står på dagorningen nu är ju att sy om klänningen en aning och ha hår och make up konsultation! =) Tycker att vi är bra i fas med allt!
  • lolca

    Kicks har brud makeup, likaså en skönhetsaffär som ligger i Hallbergs gamla lokal (Mitt emot epok) De gör också reklam för brud makeup. Kanske ett alternativ?

  • lolca
    Nova08 skrev 2009-04-07 16:34:31 följande:
    Var på provuppsättning idag!! Först slingning och klippning! blev superbra och jag känner mig helt trygg med att frisyr och smink blir toppen, även om det var lite dyrare än väntat. Nu längtar jag massor!!
    Var någonstans ska du göra din frisyr och smink?
  • lolca

    Vi ska ha Ronja rövardotter av Björn Isfält som ingångslåt och Sommarsång av Peterson-Berger som utgång. Som det ser ut just nu iaf!

  • lolca

    Kan inte säga varken ja eller nej till fika just nu. Säg när ni ska fika så får vi se om jag kan.. Det är tokmycket just nu..

  • lolca

    I morgon ska jag och min sambo hämta min vigselring. Är hur pirrig som helst över att se den. Sen får nog han gömma den så att jag inte går och provar den hela tiden! Är ju drygt en månad kvar tills jag får ha den på mig på riktigt

  • lolca
    Lollo84 skrev 2009-04-26 20:25:28 följande:
    Snälla jag behöver hjälp med vigselprogram o festprogramJag har inte en aning vad det ska stå eller skriva över huvudtaget...Har ni några förslag så tar jag GÄRNA emot dom :)
    I vårt festprogram har vi skrivit om alla våra gäster. Vi har även med menyn, lite telefonnummer till taxi och sagan om hur jag och min blivande man träffades. Och ordningsregler naturligtvis!

    I vigselprogrammet har vi med alla delar av vigseln plus vilken musik det ska vara, in- och utgångsmusik, två psalmer och två solosånger.

  • lolca

    Nu är det inte långt kvar tills jag blir fru!
    23 maj är inte långt borta nu! De första nervositetskänslorna kom i helgen.

    Som tur är har vi inte mycket kvar att fixa, det mesta är klart! På tisdag ska jag prova klänningen igen och få den lite insydd. Roligt!!

  • lolca

    www.romance.se/index.aspx&Lang=sweden&PId=1049201&PPC=61292

    Jag letar efter konfetti. Hittade dessa på Calligraphen (se länken), men frakten och expeditionsavgiften var så jäkla dyr. Vet ni någonstans där de säljer konfetti i Linköping eller Norrköping?

  • lolca
    emelieochlinus skrev 2009-04-29 22:16:27 följande:
    Hör med tårtverkstan i linköping. Jag har inte varit inne där men jag gick förbi och såg i skyltfönstret att de har massa festattiraljer förutom tårtgrejer.
    Det ska jag göra! Hade inte ens tänkt på att de kan ha det!
    Tack!
  • lolca

    I fredags fick jag min möhippa. Blev helt grundlurad
    Alla mina vänner och mina systrar stormade in hos oss halv nio på morgonen. Jag blev utklädd i åttiotalskläder med tillhörande våffelfrisyr och smink. Sen åkte vi iväg och körde femkamp med slangbella, yxkastning, pilbåge osv.

    Efter det blev det picnick vid Ryds motionscentrum med hemmagjord smörgostårta, skumpa och vin. Där fick jag även göra en tipspromenad om mig själv som de hade satt ihop. När vi var klara där åkte vi vidare mot T1, och jag fick sjunga in en Tommy Nilsson låt (hua.. vill inte riktigt lyssna på mig själv...)

    Sen blev det massage och en stunds vila innan det var dags för middag på Riva och sedan dans på Harrys. Jag hade verkligen urkul hela dagen! Kunde inte ha blivit bättre!

Svar på tråden Linköpingsbrudar del 5