Inlägg från: Piggelinlover |Visa alla inlägg
  • Piggelinlover

    Linköpingsbrudar del 5

    AnnBo skrev 2009-04-15 22:52:25 följande:
    Blir det nåt imorn? Eller skjuter vi på det ännu en gång ?
    Jag e på om du ff vill....
  • Piggelinlover
    AnnBo skrev 2009-04-16 01:13:19 följande:
    Sure, men kan vi ta det runt 14 istället? Lovade att luncha me en polare innan..Sms:a mig imorn jag inboxar mitt nr
    Hur känns skorna??=)...
  • Piggelinlover
    AnnBo skrev 2009-04-17 22:39:58 följande:
    Skrev i din gb nyss...jag hann inte till skoaffären, hade så tokmkt på jobbet och sen åkte jag hem och var totalt nollställd i huvudet, visste att det var nåt jag skulle göra men kunde inte komma på det...Vid 18.30 insåg jag mitt misstag men då var det lite sent..så nu sitter jag o förbannar mig själv, B hade sett framemot att se dem, men kanske kanske kanske att vi hinner imorn innan kalaset vi ska på.Annars får vi hålla tummar o tår för att de finns kvar på måndag!!
    Håller oxå tummarna....
  • Piggelinlover
    augustibrud2009 skrev 2009-04-19 11:11:22 följande:
    Nu har jag köpt min klänning =D, nu börjar det verkligen kännas som om det närmar sig =)
    åhh vad kul!!!
  • Piggelinlover
    Lövings skrev 2009-04-21 12:10:14 följande:
    Nu har vi skickat ut våra inbjudningskort (igår) och i den står det adressen till vår hemsida där all info finns om bröllopet.Vi skickade korten igår (eftermiddag) så tror jag att många kommer fram imorgon.Detta innebär att många kommer kanske gå in på hemsidan imorgon för att kolla.Jag skulle vara hemskt tacksam om ni ville gå in och kolla på sidan och säga vad ni tycker om den i den här tråden.Alltså, jag vill inte bara höra att den är fin, utan gärna lite kritik. Fel formulerat? Fattas något? osv.Hellre kritik från er än att gästerna ser en massa fel.här är vär hemsida:lisohen.weddingannouncer.com/TACK!
    Under rubriken, vigsel, så såg jag ett stavfel, tror jag.... punkt 3....den om fotografering..
  • Piggelinlover
    Snofsen skrev 2009-04-24 20:53:28 följande:
    Ja det gör vi absolut! (Fast, regn i slöjan sägs ju betyda att äktenskapet blir bra)"Regn i brudslöjan har haft olika betydelse beroende på varifrån man kommer. De flesta är nog överens om att det betyder tur och pengar."Något att trösta sig med om det regnar
    Jo, synd att man inte ska ha ngn slöja det då..
  • Piggelinlover

    Ma och Ma skrev 2009-04-28 10:40:04 följande:


    Just nu är jag på tjänsteresa, igen...så det blir inget foto på ringen nu heller...I lördags blev det möhippa!! Så helgen "försvann"...Det var superkul!! Alla mina bjudna vänninnor (någon känner någon, men alla känner inte alla!!) var med, plus en ny liten tjej på 3 månader, och så gjorde vi bara roliga saker, men de band för mina ögon, så jag visste inte alltid vart det bar av...Det var en kompis med man och barn som skulle komma, men istället ringde ett blomsterbud (någon de haffat på gatan!!) på och jag fick en bukett, med ett kort och en mask. På kortet stod det att jag skulle titta ut genom fönstret mot gatan och där var de...sedan stod det att jag hade 7 minuter på mig att packa väskan med lite olika saker. Om jag inte kom ner innom 7 minuter skulle da springa upp och ringa på alla grannars dörrar (vi bor på tredjevåningen i ett hyreshus i Nyköping). När jag kom ner hade det gått 8 minuter!! Jag fick en slöja och massor av kramar. M2B blev lämnad och de sa att jag skulle komma tillbaka imorgon (Stackarn visste inget).Vi åkte och hade Italiensk picknick utanför slottet i Nyköping. Fick svara på vilket påstående som hörde ihop med vilken vänninnna...det var kul och inte alltid så lätt!!Sedan blev det kareokee spinning, sjunga och spinna samtidigt...otroligt jobbigt!!Relax på "gymmet"!! Lite mer frågor om mig och Mattias...Vinporvning hemma hos en kompis. Svårt, men kul!!Sexparty - en tjej kom och visade oss leksaker och tillbehör. Jättekul för oss alla!!Tre-rätters middag som vänninnorna lagade till mig!! De hade fina klänningar och jag fick låna brudklänningen som jag sydde till min kompis för ett par år sedan!! Mer frågor om bästa...osv...Pjamas-party och ett frågespel!!Fick låna en säng att sova i!!Frukost och sedan blev jag sjutsad hem!!Väldigt kul!!
    låter helskoj!!!
  • Piggelinlover
    AnnBo skrev 2009-04-28 17:26:42 följande:
    Idag har jag köpt min tärnklänningar, mkt nöjd Och idag har dessutom de flesta av våra gäster fått sina inbjudningar..hoppas de alla kan komma
    vad blev det för klänningar?
    Hur löste du tärnproblemet då?
  • Piggelinlover
    lolca skrev 2009-05-04 17:34:48 följande:
    I fredags fick jag min möhippa. Blev helt grundlurad Alla mina vänner och mina systrar stormade in hos oss halv nio på morgonen. Jag blev utklädd i åttiotalskläder med tillhörande våffelfrisyr och smink. Sen åkte vi iväg och körde femkamp med slangbella, yxkastning, pilbåge osv.Efter det blev det picnick vid Ryds motionscentrum med hemmagjord smörgostårta, skumpa och vin. Där fick jag även göra en tipspromenad om mig själv som de hade satt ihop. När vi var klara där åkte vi vidare mot T1, och jag fick sjunga in en Tommy Nilsson låt (hua.. vill inte riktigt lyssna på mig själv...)Sen blev det massage och en stunds vila innan det var dags för middag på Riva och sedan dans på Harrys. Jag hade verkligen urkul hela dagen! Kunde inte ha blivit bättre!
    lät jätteskoj....
    e ngt sånt jag önskar jag får göra oxå....
    inga pinsamheter....bara skoj!
Svar på tråden Linköpingsbrudar del 5