Inlägg från: augustibrud2009 |Visa alla inlägg
  • augustibrud2009

    Linköpingsbrudar del 5

    Hej
    Har bytt signatur nu, det är jag som är sommarbrud2010.
    Men eftersom det inte stämmer längre har jag fått byta =D

  • augustibrud2009
    Piggelinlover skrev 2009-03-11 11:51:20 följande:
    =)....trevligt...då kanske jag ser er....har sovrummet precis ovanför ingången till butiken=)...
    Haha, va roligt =D! Vi ska dit vid 13 på lördag. Jag är blond och långhårig och han är rödhårig :P
  • augustibrud2009
    AnnBo skrev 2009-03-14 12:31:29 följande:
    Måste bara skriva av mig lite.Ska på klassfest ikväll, det är uppenbarligen 10 år sedan jag slutade högstadiet..insåg hur gammal jag låter Jaja, men det kommer nog bli kanoners:-PHur gick det med fikan blir det nån nästa vecka?
    Hur var klassfesten?
  • augustibrud2009
    Piggelinlover skrev 2009-03-16 21:54:44 följande:
    Hur gick det med blommorna?Missade er, var ute med hunden i 2 timmar..
    Jag kikade efter er men såg er inte heller...
    Det gick jätte bra, hon var ju hur trevlig som helst =D!
    Inget är helt klart men vi har pratat igenom lite hur vi vill ha det och ska återkomma när vi funderat lite. M2B ska springa in med en liten rämsa på tyget vi ska ha till dukarna så att det är lättare att hitta en blå blomma som matchar den nyansen.

    Hur går det för er då?
  • augustibrud2009

    Ma och Ma skrev 2009-03-17 19:19:35 följande:


    Har ni någon fotograf att tipsa om?Är det någon som vet något om tjejen som verkar ha tagit över i G:a Linköping? De hade så fina bilder på sin hemsida!!
    Vi har tagit en fotograf i Norrköping, Atelje Carlsbecker. Mest för att de har så fina bakgrunder som man kan välja att använda och för att man får väldigt mycket för pengarna. Om man väljer ett album där de "klipper" ihop bilder så innebär detta massor av extra foton och jobb för dem ändå kostar det enbart 5000 kr för fotografering, fint album och "foto-collage" på 20 sidor(man väljer själv om man bara vill ha ett foto eller hur man nu vill ha det)
    Vi har varit där och pratat med dem och de verkar jätte hjälpsamma och trevliga.

    Men det beror ju på hur långt ni vill åka. Vi kommer gifta oss i Vårdsberg men ha festen i Skärkind så det blir inte totalt fel håll för oss att åka till Norrköping för att ta korten.
  • augustibrud2009

    Vad ska ni ha för varmrätter? Vi kan inte riktigt bestämma oss... bara att vi vill ha kött!

  • augustibrud2009
    Piggelinlover skrev 2009-03-21 19:22:10 följande:
    Jag har väldens problem med att gå i klackar...får så ont i fötter och rygg....max 5 cm...men jag hittar inga snygga...
    Jag är också lite bekymmrad för det. Man vill ju inte gå i lågskor för man får snyggare hållning med klackar och dessutom ser det bättre ut till klänningen. Men samtidigt vill jag inte få ont i fötterna efter halva kvällen...
  • augustibrud2009

    Håller på att få ett nervöst sammanbrott... vi hittar inga som kan servera på festen. De två namn vi hade är båda upptagna... Någon som vet några?? Vi är bara 40 personer så har de hyffsad erfarenhet borde det väl räcka med två???

  • augustibrud2009

    emelieochlinus skrev 2009-03-23 14:53:52 följande:


    Hör med anders ljustedts gymnasium, de har ju hotell- och restaurangskola. Där borde det finnas ungdomar som vill tjäna lite på att servera på bröllop. Dvs om du tror att de är tillräckligt proffsiga. Man behöver ju inte ta de som går i 1:a ring.
    Ja, det kanske skulle kunna funka. Man kan ju ta de som ska börja trean eller nått... Problemet är att vi inte bor i Linköping så det är inte bara att knalla över och sätta upp en lapp... men man kanske kan be någon i hans familj. Går det att få tag på en lärare annars och prata med henne/han om de kan kolla om det finns två-tre stycken som är intresserade...
Svar på tråden Linköpingsbrudar del 5