Inlägg från: Sesamy |Visa alla inlägg
  • Sesamy

    Min fantastiska man...

    Vilken rolig tråd! =)

    Min m2b....
    Känner definitivt igen det där med blicken - ibland tittar han bara på mig och ler fånigt följt av "Du är så fin. Hur kan du vara så fin?"

    Han pysslar om mig till hundra procent så fort jag är hemma och är sjuk (som idag).

    Han bjuder på sig själv och vrider sig ur led för att jag ska bli glad så fort jag är nere.... Har t.ex. en fånig sång som handlar om att jag är bäst, finast och vackrast i världen....
    Som sagt även att man vet att det inte är sant är det skönt att höra ibland...

    Han älskar mig även när jag är grinig, sur eller elak.

    Han masserar min nacke varje kväll eftersom jag lätt blir stel och öm.

    Väldigt mysig tråd. Så kul att höra om folks bra förhållanden... Ibland blir det lite väl mycket fokus på det negativa i allmänhet i samhället tycker jag! Bra iniativ! =)

  • Sesamy

    Haha... Insåg just femton andra saker som oxå är helt underbara med honom!

    Tror det är bra att tänka på det ibland! Så man inte glömmer bort hur underbar han är!

  • Sesamy

    På grund av att jag varit sjuk i veckan har jag inte hunnit förbereda min älsklings överraskning till hans födelsedag idag.

    Jag bad massa om ursäkt för detta igår.
    Han bara tittade på mig och sa... Men jag har redan fått den bästa presenten i världen. Dig. Ge mig dig själv i ett år till... Och nästa år kan jag få dig i ett år till. Då har jag allt jag behöver.

    Låter som en "cheesy line".... Men det syntes på honom att han menade allvar. Min baby.... =)

  • Sesamy

    Har varit stressad och stingslig på sistone. Mycket på jobbet, så en hel del övertid. Vet inte om jag får förlängt så måste söka massa nya jobb osv., osv.

    I morgon ska min mamma komma och hälsa på - vilket är roligt men blev ett stressmoment till eftersom det verkligen behövdes städas innan.

    Så jag hetsade hem från träningen efter jobbet.... Städa först...Få i sig någon mat... Börja göra färdigt jobbet.... Kanske hinna söka några jobb... Packa upp väskan som blivit stående sen helgen.... Diska....
    Så såg min plan ut när jag skyndade hem....

    Och kom hem till en nystädad lägenhet. Maten var färdig och bordet dukat. Min dator var påslagen, snacks framställda och colan var kyld - förberett för jobb. Sen följde en väldigt trevligt gemensam dusch som avbröts bara för att min baby kom på att han skulle koka citron och lime saft till mig.

    Så nu sitter jag här och sippar citron och lime saft och tycker allt är ganska bra...

Svar på tråden Min fantastiska man...