Inlägg från: Tillde |Visa alla inlägg
  • Tillde

    Min fantastiska man...

    Jag har antagligen den finaste bästaste underbaraste killen i hela världen!

    Han skämmer bort mig nåt så grymt genom att ge komplimanger i massor varje dag, genom att laga mat som han vet att jag älskar, genom att köpa nåt när han är i affären som jag inte bett om men som han vet att jag älskar, han köper en stooor godispåse till helgen med saker som jag gillar som han sedan gömmer för att jag håller på och kämpar för att bli av med gravkilona och inte vill ha godis hemma innan helgen, han gör allt för att jag ska trivas och må bra, han är världens bästa pappa till vår lille son, har säger varje dag att han älskar mig och att jag är det finaste och sexigaste som finns även nu med några gravkilon kvar och trista bristningar som inte fanns där innan. Han sätter gula post-itlappar över hela huset så att jag i flera veckor efteråt kan öppna en låda och få läsa hur underbar jag är, han har gjort en skattjakt i huset med brända skivor som han vet att jag vill ha och rosor och presentkort på massage och middagar lite här och var.
    Tjaffsar vi så är han grymt ödmjuk när vi blivit vänner igen och försöker göra allt för att det vi tjaffsat om inte ska behöva komma upp igen. Jag får helkroppsmassager när jag är trött i kroppen, får sova hela natten så fort han är ledig då han tar sonen om han vaknar, får sovmorgnar så fort han kan ge mig det, han är social, rolig, snygg, charmig jaaaa, räcker det? Spyr ni snart?? Hahaha

  • Tillde

    Ha jag hade inte heller spytt om det luktat semmelbullar här hemma Tyvärr så jobbar killen natt men igår så hade han nattat sonen medan jag tränade sen hade han min favvorätt klar, en film laddad i dvd:n, cola zero och en stor skål med godis framdukat! Bara att ta en dusch, byta till mysbrallor och krypa ihop i soffan Inte ens liiite illamående??


    didis skrev 2009-02-09 22:02:41 följande:
    Tillde:Nej jag spyr inte för MIN man håller på att baka semmelbullar så det luktar gott i hela huset, plutta dig
Svar på tråden Min fantastiska man...