Inlägg från: Pärlan2009 |Visa alla inlägg
  • Pärlan2009

    Min fantastiska man...

    De underbara middagarna med levande ljus till helgen eller bara mitt i veckan. Presenter en vanlig tisdag som innehåller saker som bara går direkt in i hjärtat. Tex boken Barnen från Frostmofjället för att jag sagt att det var en favoritbok när jag var liten och att jag ångrat att jag kastat den. Det är så underbart att känna att han lyssnar på mig och tar sig tid att fixa såna överraskningar.

    Och som han stöttar mig i min resa mot hälsosammare liv! Han hoppar också över godiset mm så att jag slipper frestas här hemma. Underbart!

  • Pärlan2009

    Underbart! Ett tips till dig kan vara att köpa en timer till eluttaget för kupevärmaren så slår den igång typ en timme före du ska i väg så har du varm och härlig bil och maken kanske hinner ge dig en extra puss i stället:)


    didis skrev 2009-02-09 21:23:47 följande:
    Snart 20 år tillsammans, vi gifter oss på 20-årsdagen i mars.Varje morgon går han upp först och fixar frukost till familjen medan jag går in i duschen och sedan sätter mig vid dukat bord.Och varje morgon när det är kallt har han gått ut och kopplat in kupévärmaren i bilarna så jag sätter mig i en varm o skön bil Vardagsromantik!!
  • Pärlan2009

    Åh, jag börjar nästan gråta. Underbart! Det är riktigt kärlek!! Tänk vad tur vi har som har hittat sådana underbara män!


    Sesamy skrev 2009-02-17 17:22:58 följande:
    Har varit stressad och stingslig på sistone. Mycket på jobbet, så en hel del övertid. Vet inte om jag får förlängt så måste söka massa nya jobb osv., osv. I morgon ska min mamma komma och hälsa på - vilket är roligt men blev ett stressmoment till eftersom det verkligen behövdes städas innan. Så jag hetsade hem från träningen efter jobbet.... Städa först...Få i sig någon mat... Börja göra färdigt jobbet.... Kanske hinna söka några jobb... Packa upp väskan som blivit stående sen helgen.... Diska.... Så såg min plan ut när jag skyndade hem.... Och kom hem till en nystädad lägenhet. Maten var färdig och bordet dukat. Min dator var påslagen, snacks framställda och colan var kyld - förberett för jobb. Sen följde en väldigt trevligt gemensam dusch som avbröts bara för att min baby kom på att han skulle koka citron och lime saft till mig. Så nu sitter jag här och sippar citron och lime saft och tycker allt är ganska bra...
Svar på tråden Min fantastiska man...