• AyBee

    Underbara Göteborgsfruar - Del 7

    Pust......det var tur att du skickade ett mail för annars hade jag aldrig hittat hit

  • AyBee

    Åhhhhh jag som precis gick in här nu för att kolla om någon ville gå på bio på onsdag.

    Hade planer med ett par kollegor men nu ändrade det sig och eftersom jag redan har sagt till M att hämta A på dagis så vill jag gärna hitta på någonting iaf. Någon som kan/vill?????

  • AyBee

    Jaja man kan inte alltid få allt här ivärlden. Som tur var så kunde en mammakompis till mig följa med och jag har inte träffat henne på så länge så det ska bli riktigt mysigt!!! Står och väljer mellan Bejamin Button och Bröllopsduellen.....vilken hade ni tagit?

  • AyBee

    Hej tjejer
    Det blev Bröllopsduelllen. Gud vad jag skrattade....och Pernilla skrattade så att hon grät Tyclte att Anne spelade bättre än Kate dock men vad gör det. En frossa av bröllopsbestyr!!!! Heaven

    En helt annan sak är att Axel igår fick vattenkoppor. Har inte sett honom än pga bio och idag jobb men det ska bli skönt att få krama om honom lite i em. Igår hade han 7 kopoor...undrar hur många det är när han vaknar idag.....måste ringa M sen och fråga.

  • AyBee

    Hej alla

    Oj vad ni har skrivit, precis som du sa Nina....Kul!!!!!

    Axel har fler prickar. Räknade dom till lite över 30 utspritt på mage, rygg, under bjöjan samt några i ansiktet. Men han är jätte duktig. Märks nästan inte alls på honom trots att han igår hade lite feber också. Min starka kille. Igår var M´s föräldrar och mina föräldrar nere hos oss för att fira mig. Axel åkte då med farmor o farfar upp till Vänersborg. De kör hem honom på söndag. Känns lite konstigt.....för vi har aldrig varit utan Axel i huset när vi båda är hemma. Lite tomt är det.

  • AyBee

    By the way......jag är självklart på att se Bröllopsduellen hos Grund. Trots att jag såg den i onsdag så kan det gott ses igen.

  • AyBee

    Hej tjejer.

    Tusen tack själv Grund!! Supernöjd själv.
    Här hemma fortsätter vattenkoppveckan Nu har han prickar överallt stackarn men lider inte så jätte mycket. Sover lite dåligt på nätterna dock.

    Min man skämde bort mig rejält i helgen. Först på fredagen kom han hem med 30 jättestora röda rosor och sen fick jag i 30 ärs present att han och jag, den 29:e maj ska åka till Barcelona!!!!! Längtar jätte mycket nu!!

  • AyBee

    Tack själv tjejer....ja ibland kan han skina till. Ser jätte mycket fram till resan i maj.

    Jag kan också onsdag. Ska jag köpa med mig någonting på väg från jobbet?

  • AyBee

    Jaaaa varma mackor blir jätte bra. Säg till om jag ska köpa något!!!

Svar på tråden Underbara Göteborgsfruar - Del 7