• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    pling!

    Jag är vaken!!!

    Mugglan - beklagar förlusten!!!

    Nenne - spännande med dagens dramatik!

    Ego - jag har bokat tid hos gyn här i hålan. Ringde idag och får komma den 12/3.... och tyvärr är inte ryktet om den klinikens gyn-läkare speciellt gott. Men OM ...och Gud förbjude detta.... OM vi måste vidare på utredning så måste vi har börjat i den här änden. Några privata vårdalternativ finns inte på vischan..... och som sagt... blir det mer utredning så blir det i så fall i en stad som befinner sig 12 mil från mitt jobb och 4 mil hemifrån (japp jag åker åt fel håll). Alltså skulle jag bli tvungen att på ett eller annat sätt informera chefen.... bläääääääääääääääääääää så nu hoppas jag att jag slipper allt sånt krångel!!

  • viktualia

    AM - oj vilken tung historia med dina föräldrar!!! *kramar om*

    Mugglan - beklagar verkligen förlusten!

    Ego - min lilla mormorskrutta har fått vinterkräksjuka.... hennes njurkapacitet är redan innan nere på 20%.... har pratat med henne i telefon och hon var vid hyfsat gott mod trots allt...

    Annars laddar jag stenhårt för helgens skoj i storstan... det är verkligen vad jag behöver!

  • viktualia

    nu har jag packa lite jox plus umgås med maken som nog egentligen är lite missnöjd över att jag shappar iväg över helgen.. men han är för snäll för att säga något.. annat än att han lite gulligt beklagar sig över att jag inte är hemma på alla hjärtans dag.

    imorgon drar jag till storstan och en lagom förvirring senare så ses vi på söndag - vissa av oss i alla fall. Ska blir SJUKT skoj! Jag hinner nog förbi nån dator innan dess, men troligen inte några långa stunder.

    Ha en ljuvlig helg allihop!

    helgkram till er alla!
    /VickisPickis

  • viktualia

    Tjoho!!

    Och när även jag hemma i min håla! Maken glor på förkastlig tv och jag fick kasta mig över datorn *nöjd* Strax dags för hångel...

    TACK för en mysig brunch!!! ni är så bra!!!!!!!!!!! Kramar om alla som var där! Och vinkar till er som av olika skäl inte dök upp - ni var saknade!!

  • viktualia

    fniss fniss!

    "den lille gynekologen" - det tycker jag låter himla smidigt!!! klart enklare och mindre läbbigt än att bege sig till ett sånt place irl!

  • viktualia

    gaaaaaaaaaaa hur utmattad kan man bli över ett externt möte på två timmar och totalt 9 timmars jobb... gurgel... ligger i soffan och har knappt ögonen öppna....

    MrsB - när jag viktklubbade så var det likadant. Jag gick inte ner veckorna när jag hade mens. Däremot ska man skippa att räkna hekton - så noggranna är inte badrumsvågar på riktigt. Räkna hela kilon istället... och då blir en mensvecka "nollad" oftast!

  • viktualia

    tuttar - jag drar DD eller E utan att vara på smällen och fasar för att de skulle kunna bli större..URK!

    sprit - vi har en massa olika sorter och drinkar blandas lite då och då här.... inköpen är dock större än åtgången....

    ego - är APTRÖTT efter en galen arbetsdag.... galna möten mest... framförallt en jobbig kollega... hade dock lite fikaskvallerstund med två andra kollegor efteråt... lycka är att ha nån tjata av sig med...

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare