• Ore

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Lapinette skrev 2009-02-05 17:24:24 följande:
    Efter 3 så gör man en missfallsutredning här i Sverige men tyvärr så kommer man ofta inte fram till något specifikt.
    Hmm... Borde forskas mer på området, alltså...
  • Ore

    Tittar in jag också... Har ääääntligen fått tummen ur och skickat några bilder till Telis att lägga in i galleriet. (en sak på min lååånga lista avklarad)

    Och apropå avdelning rensat och ordnat, så sitter jag och illblänger in på dataskärmen, för att inte få se högarna med halvvikt tvätt och dammråttorna som trängs med oupppackade väskor och kassar i hörnet.

    Hmm, nästan så jag hoppas på litet dåligt väder, så jag hinner städa litet i helgen.

    Blev inropad på konfliktlösning tidigare, min kära syster hade kommit ihop sig med min kära gudson, snart 11 år... Eller kanske snarare tvärtom. 5 min konfliktlösning, som resulterade i ett ömsesidigt förlåt, men det verkade ändå inte vara ok för gudsonen, ytterligare 15 min lirkande och pockande (av mig), sedan kunde han berätta för sin mamma vad som var fel... Så allt frid och fröjd, för tillfället.

  • Ore

    Mums med muffins! Själv tycker jag bäst om dem om de har massor med choklad. Får gärna vara chokladmuffins med chokladchips och chokladglasyr (kallades triple chocolate chip muffins i Australien, mums filibabba...)

    Men det där med after eight låter som en höjdare!

  • Ore

    Hmm, lokal kyla hos mig? Eller 0-gradigt då, eftersom det snöar...

    Kalifornien låter jättehärligt, lappis!

    koko: krya på dig

    MrsB: Låter jobbigt, skönt att du får litet avlastning imorgon ett tag i alla fall... Det ligger nog mycket i det där att lillebror vill göra som storebror... Ser samma sak med mina systerdöttrar, tror det skiljer ungefär lika mycket i ålder mellan de två som dina pojkar. Och i så fall tar det några år till innan han "hänger" med ordentligt... Lillan är nästan 3 år, och har mer eller mindre alltid någon blessyr.

  • Ore

    På min avatarbild är jag läängst ut vid Lofoten! Det är superfint där!!!

  • Ore

    Pirr tittade in för inte så jättelängesen... Jag träffade henne på vår Göteborgsfika, och strax efter det var hon inne. Tror hon läser en hel del, men hinner sällan svara. (Har för mig att hon sa det...)

  • Ore

    Du var dock litet mindre gul i hyn på fotot i galleriet Det var knappt jag kände igen dig från avataren...

    Ert hus ser väldigt mysigt ut, Nenne!

  • Ore

    *längtar tills vårt hus är klart...*

    Hmm, kanske faktiskt skulle ta mig i kragen och boka tid med badrumsplanerare, så jag kommer någonvart med det. Jag har ledsnat litet på alla grejer man måste bestämma när man bygger hus helt själv... För en sån "enkel" sak som takpanel har jag nu valt: träslag, profil, bredd på plankorna, bredd på "utsticket" som hamnar mellan varje planka, och i vilka rum jag vill ha just denna panelen. Så jag bävar litet inför badrummet, har suttit många timmar och kollat kataloger, och inte hittat något som känns klockrent...

  • Ore

    Aaaah, vad ni skriver...

    Piggelin, hur kan man utlova en dagisplats som inte finns? Någon som inte riktigt sköter sitt jobb ordentligt? Skönt att det löste sig ändå, men dagiset i Å kanske inte är lika mycket "på väg till jobbet" som det i B var? (förutsatt att min tolkning av Å stämmer...)

    Nedrans badrumsplanerare som inte vill svara...

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare