• MSW

    att jag aldrig kommer ihåg vilken knapp jag ska trycka på!! Men nu är det väl för att jag är helt upprymd eftersom

    FREJIS HAR PLUSSAT!! (se om de får vara stora, alla bokstäverna)

  • MSW

    Frejis: Är fortfarande glad!!

    Muggles: den ser rätt rejäl ut!

    Ea: låter jättegott!

    Upptäckte precis att det funkar dåligt att amma samtidigt som jag skriver nu för tiden! Tydligen tillräckligt spännande för att bli distraherad!!
    Hade en ganska crappy natt.. Då sonen sov i högst två timmar i sträck, och var ledsen när han vaknade! Funderade på om han hade/har ont.. Magen? kanske ngn tand på g? Jaja! Hoppas natten som kommer blir bättre!

    Annars har jag "tiggt" mig till att få komma bort till mormor en stund i em.. Min "sommarmoster" skulle dit, och hon har knappt träffat A, bara en gång i höstas tror jag!

  • MSW

    Inlägget blev totalt ego, om sonen, så är ni inte intresserade får ni väl helt enkelt scrolla!

    Har en gnällig son idag!!! Har inte varit med om att han varit så gnällig någonsin! När vi var iväg på fika gick det hur bra som helst, (var hos någon och sysselsatt hela tiden) vi var där i fyra timmar och han var vaken hela tiden, fast att han höll på att somna när vi gick dit..
    När vi gick somnade han nästan innan han kom in i liften till vagnen och sov en stund (en halvtimme kanske) och sen var han jättegnällig..
    Nu är maken ute och går med honom och det är såååå skönt!
    Vet inte om det kan vara så helt enkelt att han sovit för lite idag, fast å andra sidan var han juh gnällig redan inatt.. Utvecklingsperiod?
    Han verkar inte sjuk/hängig heller...
    Tänder har jag funderat lite på också, men ser inte annorlunda ut än vad det gjort innan..
    Någon som har någon idé? Har tänkt att ta lite smakportionspause också nu ifall det är ngt med magen.. (vilket jag heller inte tror egentligen..)

    jaja, totalt ego som sagt..

  • MSW

    Sitter här och myser med en mugg varmhallonsaft! Tyckte att jag förtjänade det när jag hade invigt vår snöskyffel och för första gången skottat vår uppfart!! Den är inte så stor, men iaf!! Det snöar fortfarande, men jag resonerade som så att denna snön är juh bort i vilket fall... Så även om jag/vi får skotta igen är det inte exakt samma snö jag får flytta på!!

    Uppdatering av gnällig son: Sonen sov en halvtimme till igår när maken var ute med honom, sen var han helt otröstlig (sonen, inte maken) till slut gav vi honom lite alvedon, om man nu hade ont ngn stans.. Vet inte om det verkade för han blev mindre gnällig nästan bara han hade hunnit svälja det.. Och så fort tror jag inte det verkar!
    Han har varit ngt mer gnällig i natt än vanligt, men inte mer än i går natt.. Och hittills idag har han varit ungefär som vanligt tror jag... Så jag vet fortfarande inte vad som är problemet.
    Oavsett vilket hoppas jag på att han sover bättre idag på dagen, det bör juh hjälpa mot typ det mesta som kan vara fel!

    September: Jobbigt med magsjuka!!! Hoppas jag inte kommer hit!! Annars går det vattenkoppor på A's kusiners dagis...

    Blev väldigt sugen på blåbärssoppa när jag läste om det!! Annars är jag lite sur på proviva.. De har juh tagit bot godaste smaken!!! (Hallon...) Hoppas att den bara är borta tillfälligt och återkommer i en ekologisk sammansättning ist..

  • MSW

    Liten: Det är juh skit jobbigt att ha en massa öppna trådar hela tiden!! Det är juh sånt man blir stressad av!
    Finns inget skönare än att avsluta något "och inte behöva tänka mer på det"...

    Så du är inte ensam.... Var det nog jag ville få ut..

  • MSW

    Irriterad på icabanken!!!! Försökte logga in.. Och så ska man slå sitt fyrsiffriga lösenord, jag testade både (gamla?) koden till internetbanken och kortkoden, kom inte in och efter det stod det "lösenord spärrat" var god ring! Så nu sitter jag i telefon kö!
    Vad fasen är det för fyrsiffrig kod jag ska slå in??!!!

  • MSW

    Fick iaf tag på en människa som skulle skicka en ny kod till mig som jag ska ha till internetbanken.. Men fick inte riktigt svar på om vilken kod jag skulle ha använt från början... Men men... Jobbigt att lära sig en ny kod! Och jag som bara skulle se mitt saldo!

  • MSW

    Förresten: denna veckan har vi ätit/kommer äta: Fläskpannkaka (med bacon iofs), hamburgare, chiliconcarne, mustig viltfärssoppa (fast vi gör med blandfärs) och chorizostroganoff.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare