• MSW

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Super bra start vickan!

    Sattsar vi på 10000 i denna tråden nu då eller?? och många, många plus (som stannar kvar!)

  • MSW

    Hej alla!

    Hemkommen (och duschad) från mitt första pilatespass.. Känns i magen, men det var himla skoj..

    Myskläder: Byter aldrig om (eller väldigt sällan iaf...), men när man går hemma hela dagarna tar man juh inte bästa kläderna direkt!

    Tinga: SKa bli kul att se barnen! Insåg förresten precis att brorsonen har samma namn som Puff (tror jag det blir).. Att jag inte tänkt på det förrän nu..!

    Vickan: Skönt att det är bättre med dig idag...

    Nahe, nu får vi snart gäster (a's mormor och morfar) Kram på er!

  • MSW

    Ah.. Visste inte riktigt vad jag skulle kommentera.. Och sen startade datorn om sig så nu vet jag ännu mindre!!

    Ang tävling, så har jag och min bästa kompis nog alltid jämfört oss lite med varandra.. Och blivit avundsjuka (kan juh bara prata för mig själv iofs... Men ändå..) Men även om jag fortfarande kan bli lite avundsjuk så har jag på något vis blivit mindre beroende på vad hon tycker och säger.. Väldigt skönt! (Lite lättare att vara vänner med då..)

    Ang galleriet: Prinsen ser riktigt busig (och söt) ut på bilden!
    Vilka stora härliga pojkar du ser ut att ha Tinga! Roligt att få se hur dom har växt till sig!!

    Frullan: Du får en kram! Kan tänka mig att det inte är lätt att känna som du gör..!

    MrsB: Usch då! Hoppas det håller sig bra! Skönt att ni ska till bvc på tisdag med! Håller tummarna för att han gått upp (antar att det är därför ni ska dit...)

    Ego: Har skickat förfrågan på att gå på en visning av ett hus som kostar alldeles för mycket. Men det har varit ute ett tag och har en knepig extra byggnad, så vi har tänkt försöka ge ett riktigt rejält skambud! (på typ hälften av vad dom begär).. Om vi får en bra känsla när/om vi kollar på det.. Har inga större förhoppningar om att vi får det, men då har vi iaf försökt! Kan juh inte gå och tjata om hur gärna vi vill ha ett hus och sen inte försöka på de få som faktiskt finns till salu!!
    Annars har helgen varit bra, förutom att det verkar som sonen är på väg att falla tillbaka i gamla hjulspår ang sömnen (på dagarna).. Får se hur det blir idag...

  • MSW

    Muggles: Vad skönt! Då måste det kännas mycket lättare att åka vidare till jobbet!

  • MSW

    Lappis: Fan vad jobbigt.. Inte lätt att veta vem man ska ringa när man inte vet vad det beror på! har du ngn tid inbokad snart hos akun? isf (om det inte blir värre) kan du kanske avvakta tills dess?

  • MSW

    Nenne: Riktigt så illa är det juh inte för oss.. Inte så konstigt att du tröttnade på henne till slut... Hon låter ganska osäker om man måste påpeka andras brister hela tiden..

  • MSW

    Ang husbud, så är vi juh väldigt medvetna att det är liten chans att vi skulle få det.. Å andra sidan har de en lägenheten som de flyttar till i slutet av februari iaf..
    Och vi har inte råd att gå mycket mer än halva priset för det (och tycker inte det är värt alls så mycket som de begärt, men mer än vad vi isf bjuder hade de säkert kunnat få av rätt person...)

  • MSW
    MSW skrev 2009-02-02 10:40:46 följande:
    Ang husbud, så är vi juh väldigt medvetna att det är liten chans att vi skulle få det.. Å andra sidan har de en lägenheten som de flyttar till i slutet av februari iaf.. Och vi har inte råd att gå mycket mer än halva priset för det (och tycker inte det är värt alls så mycket som de begärt, men mer än vad vi isf bjuder hade de säkert kunnat få av rätt person...)
    Parallellt med det drömmer vi om att bygga ett hus ngn stans på mina föräldrars mark.. Men ska man bygga ett hus vill man juh bygga det precis som man vill, och det har vi nog inte råd med.. Men undersöka och drömma kan man juh..
    Kostar juh en del när man behöver bygga/borra brunn.. Inget kommunalt man kan lägga till sig till..
  • MSW

    Kängu: finns länk till huset.. Ska jag inboxa?

    Väkommen Gifta Li!

    Zozo: roligt att se dig! Så söt hon är lilla Lea!

    DollyLolly: Vad jobbigt! Känns nog bättre efter VUL! Håller tummarna! Välkommen!

    MrsB: Att han kan hinna med att slå sig så!! det får bli koppel till honom!!

    Vickan: Om det blir mer än drömmar att bygga hus lovar jag att be om tips!

    Tinga: Makens släktingar brukar säga "vad han är lik dig(maken)" och sen snabbt lägga till "men han har juh säkert likheter med dig också, vi vet juh inte hjur du såg ut när du var liten".. Förstår inte riktigt.. Borde jag tycka det är jobbigt..? Har inte det minsta ont av det!

    Muggles: Kram!

    Mäklaren ringde nyss" på tisdag ska vi kolla på huset! Spännande!

    Dags att byta bajs blöja!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare