Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Barnkarusellen snurrar vidare

    kanonstart, Vickan!

    Fortfarande 36,8 grader i morse och brösten är jätteömma och när jag kramas känns det som om de är fyllda med sten. Men idag har det bara varit lite brunt, men inte så att det synts i brallan utan bara på pappret. Hey vad intressant för er.

    Änyway (oj, med Ä också, för kul att radera, hahaha), varför kan man inte fungera normalt?!?!?!? Förr visste jag exakt när jag ksulle ha mens (ååh jasså inatt blir det, bäst att förbereda med binda, ett glas vatten och ipren vid sängen, dumdidum) och nu minns jag itne ens hur jag kunde veta efterosm jag itne räknade dagar. Såg jag spår? Nej. Men jag har för mig att tuttarna bara ömmade trå-tre dagar före och då var man ju ebredd. Nu är allt uppåned. Säkert mitt eget fel...

    Tinga
    smart det där med soffa, vi letar ju också...! Kul att få se nya bilder på ekorrarna!

  • nennesjuttioåtta

    todiloo
    ömma tuttar och 36,7. Det går ju nedåt iaf. Har inte testat igen men tror det är länläst. Mina boobs kanske vill irritera bara för att. Jävla bitches.

    Flurran. NJE, hahahah Frullan!!!
    Tror du gott kan hålla tummarna för oss, men förstår hur du tänker.
    Och angående tjej/kille i magen så tror jag att ett könsUL kanske är bästa lösningen. Annars kommer du att må dåligt och vara orolig fram till förlossningen och känna skräck att du inte ska bli glad om det skulle vara en kille. Får ni veta nu så kanske du kan få prata med någon om det? Eller också kanske det inte känns så hemskt, som du är rädd för, om det skulle vara en kille?

    Förstår också det där med tävlan. Det låter jättefjortis men alla har vi väl någon sådan? Därav anledningen att jag slutat höra av mig till en viss barndomskompis som hela uppväxten tryckt ner mig utan att jag själv insåg att det var destruktivt. Jag vet ju vad hon skulle sagt om hon varit bjuden på bröllopet, om hon visste om våra problem att få barn, eller arbetslösheten... Sen kanske hon har blivit bättre också och inte alls skulle göra så nu men jag orkar inte ta upp kontakten igen ifall att hon fortfarande är sån. Det var inte så många år sen som det fortfarande satt i (kanske just för att man faller tillbaka i gamla mönster...?) så hon får ingen mer chans för plats i mitt liv.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Hej hej hallå! Vilka rosor på kind du har! Mooahahahaha! Ni verkar ha haft det bra!

    Mrs B
    AAAAh läskigt och stackars Malte (och dig!!). Jag kommer fortfarande ihåg mina blåsor som jag fick efter en hand på spisplattan... :-s

    BS
    Hang in there girl! Snart vänder det neråt!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Telis!!!
    ÅÅåh välkommen hem från de sköna vidderna i norr! Låter ju helt fantastiskt och jag hoppas du hade spännena utåt. Strålande sol och vindstilla! i Vemdalen!! Kan det bli bättre? Ja, det skulle väl vara att ha maken på knä då framför sig.

  • nennesjuttioåtta

    Jaa, vilken dag! solsken och klarblå himmel och lite för kallt kanske... Men jag trodde att jag var en timme sen imorse eftersom det var så ljust! Äntligen!!!

    MSW
    jo, vi har andra som vi jämför oss med också och blir avundsjuka på (och hoppas att det även är omvänt). Vissa funkar det med ändå! Min f d kompis var inte sen att påpeka mina fel och brister och lyckades jag bättre så plockade hon ner mig med annat istället. Så där var det ju inte särskilt sunt. Hon var till syvende och sist alltid bäst.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    men nääee vad jobbigt! Ja, jag vet inte vem du ska ringa. Gynakuten lät som en bra idé, med någon annan som kanske säger annat än vänta å se...

  • nennesjuttioåtta

    jag tror på den här fettmetoden, ät mer fett! Men framför allt. Tro på att du ska lyckas!

  • nennesjuttioåtta

    Jaaa våga vägra margarin!
    Vid tillverkning av margarin, används både aceton för att få fram rätt del av oljan. Här försvinner även lukt, smak, färg, och de flesta vitaminer och andra nyttiga ämnen. Sen slås fettmolekylerna sönder. När man sen härdar blandar man fettet med väte och nickelspån (katalsator). Här är det som kallas transfett. Därefter avlägsnas nickelspånet (säger de). MMMm hur gott som helst!

    BTW såg nii kalla fakta igår om dunet? *rys* fan, jag som har så skön dunjacka och duntäcke! och den som äter gåslever efter att ha sett det där (jag visste ju iofs hur de gjorde det men att se det var en annan femma)... kan inte vara riktigt riktig. jag vet att några här älskar gåslever men fy tvale säger jag.

  • nennesjuttioåtta

    åååh ve och fasa, nu blir jag ju skitorolig!

    Gifta Lili, välkommen och hoppa gärna in igen. Det spelar ingen roll när man outar sig!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare