Inlägg från: Mörk Ängel |Visa alla inlägg
  • Mörk Ängel

    "jag tycker du är snygg bara för att jag älskar dig"

    Nej, jag hade också tagit väldigt illa vid mig. Förmodligen menade han inte så illa som det lät.

    Men eftersom du har valt att fortsätta med din kille så måste du ju komma över det på något sätt och hantera det. För NU tycker han ju att du är snygg ändå. Alltså, han tänker ju knappast att du enbart är snygg för att han älskar dig, utan för honom är du ju snygg och fin!

  • Mörk Ängel

    Jag menar som hammerman. Att han ser dig som den vackraste av alla för att han känner dig, men han tänker ju inte så. Utan han tänker att du är vacker när han ser dig. Åh, vad svårt att förklara.

    Jag kan förstå att det måste tagit hårt, jag hade själv inte kunnat vara i ditt förhållande för jag vill att min kille ska åtrå mig redan från första blicken.

    Jag vet inte hur man kommer över det. Accepterar fakta men lägger inte in någon vidare värdering i det, kanske. Struntar i att tänka på det och när det kommer upp så tänker du positivt/slår bort det.


    hemlighetsmakeri skrev 2009-01-14 22:54:33 följande:
    Mörk Ängel skrev 2009-01-14 22:51:52 följande:
    Det var inte så att det bara kom för att han var arg utan vi har pratat om det efteråt och han menade verkligen det.. han försökte få mig att förstå det, vilket inte gick...Hur kommer man över det?
  • Mörk Ängel

    Visst är det så även för oss! Kanske speciellt för oss...


    Hammerman1 skrev 2009-01-14 23:22:21 följande:
    Mörk Ängel skrev 2009-01-14 23:19:04 följande:
    Utseende i kombination med de känslor man har för kvinnan ifråga skapar ett helhetsintryck som gör henne till den vackraste kvinnan av alla. Så hade man kunnat uttryckt det. Jag vet förstås inte hur det är, men det borde väl fungera på liknande vis för er?
Svar på tråden "jag tycker du är snygg bara för att jag älskar dig"