• mammacatta

    Åntligen fredag del 16

    Nu är det dag för en till! Välkomna!

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"

    Varmt välkommen hem ni som varit här förut!
    Säger även hejsan till alla nyfikna - välkomna in!

    Tråd nr 1-14= 26981 inlägg
    15: 627 -> 27608 totalt

  • Svar på tråden Åntligen fredag del 16
  • Gable

    Åh, Äpv - faxar massor av kramar till dig!

    Tänkte gnälla lite över melodifestivalen, men nä. Det finns andra större saker att vara bedrövad över.

  • janos

    Grattis apg till 300!

    Soffa och film lät bra. Det är allt för sällan som man hinner kurera sig på det viset nu för tiden.

  • Fru Hilde

    Jösses !!! Barnet sover fortfarande Jag försökte väcka nyss, men hon såg så arg ut så jag gick ut *fniss* Märks att hon inte är barn till brevbärarn... hon är märkligt lik sin far...

  • janos

    Det låter som att du fick en lugn och skönt start på dagen Hilde! Härligt när barnen sover.

  • äntligen på väg

    Här har jag haft ett litet fadderbarn på besök i eftermiddag som farit runt som ett yrväder . Han lekte så fint så med kattleksakerna .

    Tack Gable. Men som sagt, sluta inte gnälla för min skull
    Själv var jag riktigt nöjd med vinnaren. Kul med nåt annorlunda .

    Idag hade jag en riktig dödag. Försökte se ut som att jag jobbade, men vet inte hur bra jag lyckades med det. Sen på eftermiddagen hände tre roliga saker. Makens syster med tidigare nämnt yrväder kom på besök, en nära vän ringde och berättade att de köpt hus och ... det bästa av allt: min ena syster ringde och berättade en riktigt rolig nyhet . Tror inte nån i släkten vet att jag håller till här, men för säkerhets skull får jag hålla det för mig själv för jag har lovat att inte berätta för nån. I begreppet "nån" ingår förstås inte maken så jag sitter som på nålar och väntar på att han ska komma hem så att jag får berätta! Dessvärre får jag vänta ett par timmar till för han spelar match. Kan ni fatta hur man kan lägga en fotbollsmatch på 2x45 minuter vid niotiden på kvällen???

    Kram på er!

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2009-03-16 20:54:53 följande:


    Här har jag haft ett litet fadderbarn på besök i eftermiddag som farit runt som ett yrväder . Han lekte så fint så med kattleksakerna . Tack Gable. Men som sagt, sluta inte gnälla för min skull Själv var jag riktigt nöjd med vinnaren. Kul med nåt annorlunda .Idag hade jag en riktig dödag. Försökte se ut som att jag jobbade, men vet inte hur bra jag lyckades med det. Sen på eftermiddagen hände tre roliga saker. Makens syster med tidigare nämnt yrväder kom på besök, en nära vän ringde och berättade att de köpt hus och ... det bästa av allt: min ena syster ringde och berättade en riktigt rolig nyhet . Tror inte nån i släkten vet att jag håller till här, men för säkerhets skull får jag hålla det för mig själv för jag har lovat att inte berätta för nån. I begreppet "nån" ingår förstås inte maken så jag sitter som på nålar och väntar på att han ska komma hem så att jag får berätta! Dessvärre får jag vänta ett par timmar till för han spelar match. Kan ni fatta hur man kan lägga en fotbollsmatch på 2x45 minuter vid niotiden på kvällen???Kram på er!
    GAH !!! Nu blev jag ju nyfiken !!! *blink* Hemligheter är ju jobbigt.... Ja, ja vi kanske får bli invigda så småningom då?
  • janos

    Idag är det toppen väder hos oss! Elias och jag har varit ute och hackat snö och is på våran uppfart och på gatan. Han trivs verkligen ute. Det är +15 grader i solen och +6,5 annars i luften. VÅREN ÄR HÄR!!!!!

Svar på tråden Åntligen fredag del 16