• janos

    Åntligen fredag del 16

    Här har sonen börjat om på sig förkylning, maken börjar känna sig hängig, jag har inte ens vågat känna efter. Vi måste ju bli friska till resan.

  • janos

    Vad händer i helgen? Jag jobbar lördag och på söndag måste vi förbereda för resan.

  • janos

    Idag blir första dagen som jag lämnar sonen på dagis, för att åka och jobba *pest och pina*

  • janos

    Jaha, då var det dags för vab igen. Andra gången på tre veckor. Trist! Hoppas att han blir bättre snart, innan resan. Vi ska till vårdcentralen idag, för att kolla upp hans hosta.

  • janos

    Äntligen fredag!

    Sonen kolapsade ikväll och tvärslockade redan kl 19.10 istället för kl 20. Nu ekar det tyst och tomt här hemma. Snart ska jag sätta mig i soffan och titta på spåret.

    Skönt att höra att det går bra för E, Gable. Mindre roligt med morgonpigga barn. Elias vaknar oftast vid 7-8 tiden. Det känns bättre än kl 6.
    Hur mycket ska E gå på dagis? Elias blir där 3 dagar i veckan, ca 20 timmar i veckan. Nu är han ledig från dagis till den 25/2. Elias laddar för sommar och sol och plask i poolen, lek med liten spade och massor av annat bus så klart

    Fredagskramar utdelas!!!

  • janos

    Igår blev en spännande kväll. Sonen somnade tidigt, som jag skrev. Maken tog personligt rekord och somnade kl 19.50. Jag unnade mig ett glas vin och lite potatisskruvar, innan jag gick och la mig kl 21.15. "Familjen Trött"

    Idag är det 10 år sedan jag och maken träffades!!! Grattis till oss

  • janos

    Tack mc! Vi får den stora äran att fira svärfars 65-årsdag
    Skämt åsido. Vi åker ju bort snart och då kanske vi kan ta oss en kväll att äta ute själva, nu när vi har så många med oss.

    Passar på att önska er också en trevlig 10-årsdag i förskott.
    Grattis till husköpet. Det låter som att det är samma hus som ni bor i idag?!?!?! Härligt att slippa flytta när man köper hus.

Svar på tråden Åntligen fredag del 16