• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas

    Dags för ännu en ny tråd. Vi fortsätter att tjöta om livets allt möjligt och att träffas.

  • Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas
  • Ab fab

    jaaa sushilunch på Eriksberg... me likie!

    aj fasiken.. va ont det måste gjort i fingret. *blåser läkande*

  • Linum

    Kan vi planera lite i förväg så att stackars jag kan jobba hemifrån just den sushidagen? Gärna längre fram i maj (när det blir lite varmare).

    Frujj: 3 har gått med 1 miljard i förlust *gnäggar av glädje*

    *blåser på frujj finger* Stackars dig! Det gör ju sååå j*vla ont!

    Jag stod en gång hemma hos en bekant till vår familj och skulle ta av mig skorna innanför dörren. Min mamma stod bakom och väntade på att jag skulle gå in. Jag höll med högerhanden i dörrkarmen för att hålla balansen. Då stängde mamma dörren.. Inte en, utan två ggr eftersom hon inte lyckades första gången. Jag fick så ont att jag slutade andas... 3 snygga fingrar blev reslutatet...

  • Frujj

    Linum: ajajaj för o få dörren på fingrarna TVÅ gånger.. huu. Skäms lite när jag tänker på att jag gjort precis likadant på W en gång, när vi var på Kanarieöarna så skulle jag gå till rummet för att besöka "faster Greta" och var inte van vid att dörren gick åt "fel håll" så när jag skulle stänga den tyckte jag att den var ovanligt trög.. så jag tog i och drämde i den igen.. men det var stackars Ws fingrar som var i vägen.. Kan säga att det gjorde ont ibåde i hans lilla hand och i mammahjärtat... :(

    Linum igen: Gnäggar elakt åt 3 jag med!! *hehhehe*
    Jag fick efter ytterligare samtal och tjat ett brev hemskickat för nån vecka sen med en ursäkt att de behandlat mitt fall så illa och att jag fått flera räkningar och påminnelser som jag inte skulle ha. Givetvis kom det en ny räkning i samma veva. Tror sjutton att de går med förlust så mycket pengar som de lägger på papper... porto... kuvert...
    *frustar elakt igen*

  • Frujj

    ... för att inte tala om konstnaden för personalen de måste ha på reklamationsavdelningen...

  • Frujj

    Förresten, var det nån som hade en länk till en sida där de visade hur man scrappade en Alladin-ask? Har fått för mig att jag ska scrappa en skokartong som jag sen ska använda som förvaringslåda för mina stämplar. Tror ni det funkar?? Det är en skokarton med lock som viks upp (som en Alladin-ask, man lyfter alltså inte av hela locket..)

  • Linum

    Kronfågel i frysen här med. Hoppas att de hittar puckot som har gjort det...

    3 har inte skapat sig något bra rykte här...

  • FruTez

    Frujj: Har inte kvar länken till själva, Carma kanske har kvar instruktionerna? Både jag, Carma och Nibla har lagt upp bilder på våra pimpade alladinaskar på våra bloggar, om du vill ha lite inspiration. Ojojoj va ont det måste gjort i fingret!

  • Carma07

    Frujj: Instruktoionerna fanns på InkyWings blogg. Du borde fortfarande hitta den där. Tror det var i början av december typ 8:e eller nått. Det funkar absolut på en skokartong också. har klätt en sådan också.

    Norrlandresan börjar komma ikapp lilltjejen och hon är väldigt trött och gnällig emellanåt. Hon var för pigg för att bara lägga i sängen som vanligt så jag la mig bredvid och...*gäääääsp* ...jag vet inte om hon har sovit men det har jag.

    Frujj igen: Inte konstigt att 3 jagar dig på pengar som du inte ska betala när de har miljardförlust.

    Tror jag har Kronfågel hemma. Vad är det som har hänt med det?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar fortsätter att träffas