• Nocia

    Sundsvall nr2

    thildamy: Fint! Vårt tema är vitt och grönt med något inslag av brunt. Skulle ha brunt och cerise först, men det kändes inte så "vårigt".

    peny: Tycker din sambo kan bjuda på en helkroppsmassage eller liknande till dig! Tre omgångar kuvert tär väl på hela kroppen. Hoppas det blev bra till sist!

  • Nocia

    Oj, har alla ni andra gjort lika mycket som thildamy? Vi gifter oss i maj och har inte riktigt gjort lika mkt. Vi har till och med ett senare o.s.a-datum än thildamy!
    borde väl inte känna mig stressad men...

  • Nocia

    I morgon kommer våra inbjudningar! Och jag är hemma i influensan så jag behöver inte vänta på att den lååånga arbetsdagen ska ta slut utan får se dem på en gång! Så nu ska bara adresserna skrivas och sedan skall de skickas. Jag vet att det verkar som att vi är sent ute men de allra flesta (läs: de viktigaste gästerna) har fått en muntlig inbjudan för länge sedan. Vi är nämligen såna som inte kan hålla tyst!
    Och på tisdag bär det av till Härnösand för att beställa förlovnings- och vigselringar. Kul och spännande när det börjar hända saker! Det har stått stilla så länge, men nu rullar det på!

  • Nocia

    Lycka till MrAndMrsImpuls och Heleneåpether!
    Hoppas eran dag blir fantastisk och fylld med lyckliga minnen!

  • Nocia

    Japp, det är precis det vi ska!


    090414 skrev 2009-02-27 19:26:36 följande:
    Kanske de ska köpa titanringar på Kallings i Härnösand. Det gjorde vi. De är Kallings som har www.titanringar.com
    [/citat]

    Ring Kulturskolan eller musik-estet och fråga om de har några tips. Skolelever brukar ju vara lite billigare. Vår solist ställer upp gratis eftersom det är vår vän!
    thildamy skrev 2009-02-27 16:43:32 följande:
    [citat]
    Vad har ni för SOLISTER ??? Vad ska dom sjunga ?Vilket pris får ni betala?JAg har mailat med en tjej tänkte oss 2 låtar i kyrkan en på festen men jag betalar inte 3000:- + resa never in my lifeAnnars får jag väl ta cd´n Nä jag tänkte att sundsvalls som e en sån musikalisk stad bör ha gömda talanger i någon vrå... tips !!!!
    [/citat]

    Vi har skrivit och gjort klart dem ikväll. Postar i morgon. Nu ska här firas med en godisskål framför tv:n!
    Peny skrev 2009-02-27 21:23:38 följande:
    [citat]
    Nu har vi varit ute och ätit på restaurang för att fira att vi äntligen fått ut inbjudningarna. Sååå skönt!
  • Nocia

    Äsch, det blev ju helt tokigt när jag citerade flera. Men det går ju att läsa ändå...

  • Nocia
    090414 skrev 2009-03-01 21:17:15 följande:
    Nocia: Hittade ni några ringar?
    Det är först i morgon vi ska åka, men i och med att vi ska ha vanliga, släta titantringar utgår jag från att vi kommer att hitta.
  • Nocia

    Peny: Men så trist. Du får väl trösta dig med att du slipper dessa tråkmånsar på din fest. Nej, skämt åsido, det är INTE dyrt med 375 i kuvertavgift. De uppför sig ganska ohyfsat tycker jag!

  • Nocia

    Oj vilken dag! Det blev ingen tripp till Härnösand. Bestämde oss för att kolla in Guldfynds titanringar igen. Så det blev så att vi beställde därifrån istället.
    Var även på Change i Birsta och köpte fina underkläder. 50% på BH


    Lollie skrev 2009-03-03 11:26:29 följande:
    Hejsan alla glada! Vart har ni köpt eller ska ni köpa er bröllops klänning?? Är på jakt efter en nu i Sundsvalls trakten..
    Jag hyr min på Eleganten. Jag är jättenöjd med servicen och för min smak var utbudet bra.
  • Nocia

    Vi skickade inbjudningarna förra veckan och väntar med spänning på att alla ska svara. Redan nu har några vi inte trodde skulle komma tackat ja så det verkar bli fler än vi trodde. Kul, men givetvis dyrare. Men man ska ju vara positiv, ju fler desto roligare
    Drömde i natt att jag inte hittade några skor. Någon som kan tipsa om vart man ska köpa vita ballerinor?

  • Nocia

    Peny: Vi ska ha en vän som fotar så har tyvärr inget tips. Men det finns ju en konstskola där det går många fotointresserade. Det kanske finns någon där som kan fota rätt biligt?

  • Nocia

    Just nu händer det verkligen ingenting. Men om två veckor kommer våra vänner och hälsar på. Han ska vara toastmaster och hon ska sminka mig + fixa håret. Så det blir mycket planerande och kanske lite sminkinköp då. Kul att få älta bröllopet lite, törs faktiskt inte prata om det så mycket. Vill inte att folk ska tycka att jag blivit en bridezilla eller helt besatt av mitt bröllop och inte pratar om annat. Och släkten vill jag ju inte prata med så mycket, tycker en del kan vara hemligt så de blir överraskade.

  • Nocia

    Vi kommer inte att bo på hotell. Väljer att bo hemma då vi har en tvååring. Dessutom tänkte vi vara sist kvar på festen D-) och då känns det som att det inte är nån mening med hotellrum.

  • Nocia

    hmm.. blev ju helt fel det där. Skulle ju bli en smiley
    Jag ser framför mig hur jag och mina vänner fixar mig (och dom?) här hemma. Som i "Mitt stora feta grekiska bröllop" om nån nu har sett den.

    Tipsar återigen om Wicktorias när det gäller frisör. Var så himla trevliga när jag var där och tog sig verkligen tid att svara på mina frågor, fastän jag sa att jag var tvungen att fundera på hur jag skulle göra. Har bara hört gott om dem.

  • Nocia

    Idag har vi haft en riktig "inför-bröllopet-dag"! Jag och min kompis som ska sminka & fixa håret på mig gick på stan och köpte smink. Hon är make up-artist så hon vet vad hon talar om när det kommer till smink... Sen har vi provgjort frisyr och smink! Så nu sitter jag här i min ensamhet med snygg brudfrisyr och läcker sminkning... och känner mig supersnygg! Hon är fantastisk, detta kommer bli suveränt! Och, givetvis, det bästa är att hon ger mig det i present!

    Fick dessutom massor med bra tips på saker att tänka på i planeringen. Hon har varit på mängder med bröllop så hon har lite mer vana. Jisses vad grejer jag hade glömt/inte tänkt på! Typ, vem tar emot gästerna i kyrkan? Öhh....sa jag... Men jag känner mig lugn, det är ju faktiskt 2 månader kvar.

Svar på tråden Sundsvall nr2