• Nocia

    Sundsvall nr2

    Så... ska ni till Söråker i helgen? Hade ju tänkt det, men det är ju sm-jippo på stan med bla Pingu. Det är sonens favorit och hans behov får väl, som vanligt, gå först Känns dessutom lite långt att åka från Njurunda.

  • Nocia

    vilken tur att jag inte åkte idag då!
    Tänkte in på Eleganten men de har stängt ill 9/2. suck.

  • Nocia

    Här har allt varit stilla länge, länge. Men nu börjar det röra på sig. Inbjudningarna ska göras och skickas nästa vecka. Kul!

  • Nocia

    Ja, det vore kul att träffas och se om vi har några tips att ge varandra Bröllopskonserten vore väl utmärkt att gå på och bli inspirerad. Någon som vet vilken tid den är?

  • Nocia

    Jag har blivit tipsad om Wicktorias hårstudio som ligger på Köpmangatan. Ska dit och prata med dem.
    I morgon ska jag på Eleganten och kolla in utbudet. Hoppas jag hittar ngt. Är lite orolig faktiskt...

    Våra inbjudningar drar också ut på tiden, men sambon är sjuk så jag kan ju inte gärna jaga på honom

    Vi har tänkt hysa in alla långväga gäster på Dingersjö Värdshus. Men ägaren är så dålig på att höra av sig! Blev så less så jag sa "nä nu får de bo någon annanstans om jag så ska skjutsa runt dem själv på bröllopsnatten!" Fördelen med Dingersjö är att det ligger på gångvägs avstånd från festlokalen.

    På frågan om solister så kan jag, rent subjektivt, tipsa om min sambo Han är gitarrpedagog och väldigt duktig på att sjunga. Om man vill ha gitarr och sång är han perfekt. Vill man hellre ha en kvinnlig sångare, eller något annat instrument känner han många då han jobbar på Kulturskolan. kolla in www.joelsundkvist.com

  • Nocia

    Jippi, jag har bokat klänning!!!!
    Plockade ut 6-7st på Eleganten som kändes bra och det blev faktiskt nr 2 som jag provade. Det kändes bara helt perfekt! Bild finns i mitt galleri, men jag ska ha en bolero med trekvartsärm.

    Wicktorias tar ca 500kr timmen för brudfrisyr. Det brukar ta minst 2,5 timme, ofta mer sa hon. Hmm... det lutar åt att min vän får fixa håret på mig...

  • Nocia
    thildamy skrev 2009-02-20 21:26:29 följande:
    Hade dom fått fram allt på eleganten nu?Var dit då dom ny öppna efter renov. då fanns då inte nå skor framme Jag provade oxå där 3st olika blev frälst i alla men ingen riktigt DEN DÄR!!!!
    Tror att det fanns skor framme, men jag kollade inte så noga för jag var inte ute efter det.
  • Nocia

    Vi har skickat iväg våra inbjudningar på tryck idag. Får dem förhoppningsvis innan helgen...
    Vis av er andras erfarenheter korrekturläste jag allt innan vi skickade dem

    Om någon är nyfiken kan ni gå in på vår bröllopshemsida.
    www.tjugoandramaj.se

  • Nocia

    Ingen mall. Min sambo är, utöver gitarrpedagog, även webdesigner. Han har gjort sidan helt själv. Hela första sidan är likadan som framsidan på våra inbjudningar. Fördelen med att ha en karl som kan sånt är att kunna bestämma precis hur man vill ha det, in i minsta detalj. och det är ju det man vill när man är bridezilla, förlåt, brud

    Vilka fina servetter och inbjudningar, Thildamy! Är ert färgtema grönt och brunt?


    thildamy skrev 2009-02-24 22:08:19 följande:
    vilken fin hemsida själv har jag på weddingannouncer men eran var ju fräsigare vars hittade du det...?
Svar på tråden Sundsvall nr2