• jeanne

    Present till gravid

    Har en kompis i USA som jag ska köpa julklapp till. Jag har total idetorka och försöker komma på nått. Hon är gravid och det skulle vara kul att ge nått som har med graviditeten eller nått som kan vara bra att ha. Någon som har förslag? :)

  • Svar på tråden Present till gravid
  • aalexandra

    Jag fick förra julen då jag var gravid en bola, ett graviditetssmycke med en liten pingla i som ska hänga på magen för då hör barnet det och det ska verka lugnande eller något i den stilen. Jag använde det dock aldrig då jag inte tyckte om pinglandet och kände mig som en ko med en bjällra men det var jättefint och jag vet att andra som fått det uppskattat presenten. Kanske intressant?!
    Eller så kanske en sån där ryggskrubbare (Som man tex använder i badet för att nå hela ryggen) då man inte är så vig som höggravid och det kan börja klia när sambon inte är hemma..
    Eller så har bodyshop en produkt som heter något i stil med coconut body butter stick eller dylikt, den ska visst vara väldigt bra så man inte får bristningar (i förebyggande syfte) skönt om inte annat att ha den där stunden när man smörjer in den växande magen.
    Annars vet jag inte..
    Sen finns det ju massa roliga tröjor med texter på som kan vara roliga.
    Såsom gravid, bulle i ugnen och svar påalla frågorna man tröttnar på ganska fort som nä föds den? Är du säker på att det inte är tvillingar? Vad blir det? osv
    Nej nu är det nog slut på ideer här med, just nu iaf!

  • MolsonCanadian

    Ett alternativ är kanske att inte alls ge något som är kopplat till graviditeten, eftersom det är förmodligen en hög människor som gör just det. Jag hade i alla fall uppskattat att få något till mig och min person. Så, vad har hon för intressen?

  • Myrmor

    Det finns jättefina trätrattar som man kan lyssna på hjärtljudet med. Mysigt sätt för mamma och pappa att se fram emot bebben

  • jeanne

    ja, jag funderade först på att köpa nått till bara henne men kunde inte komma på nått bra. Hm, kan inte komma på att hon har några egentliga intressen...

  • Embo81

    Hej

    Jag är gravid och hade blivit jätteglad om jag hade fått tex Lennart Nilssons bok om graviditet, förlossning, relationer osv. superfina bilder i den.

  • MulleNuh

    Men jag måste få komma med ett litet inlägg!

    När jag var gravid blev jag faktiskt ganska ledsen när alla glömde bort MIG. Det var bara min mage som gällde hela tiden.

    Så kanske du ska tänka om lite om att ge något till henne som har med graviditet att göra?

  • nanano1

    Håller med om att du bör ge något till henne. Själv skulle jag tycka det vore mysigt med härliga krämer, badskum m.m. så man känner sig lite bortskämd även när man känner sig stor som en elefant

Svar på tråden Present till gravid