• MoonGirl

    Västeråsbrudar 2009 del 2

    miss u skrev 2008-11-25 15:16:54 följande:


    Barret: Har ingen bild på klänningen och lyckas inte ladda ner nån heller. Du kan se den på www.asperabride.com, och sen gå in på collection, evening och så är det nr 1438 (rödrosa klänningen i mitten). Fast jag ska ha ivory-färg tror jag.
    WOW! Den var verkligen jättevacker! Det blir fint med Ivory-färg!
  • MoonGirl
    Barret skrev 2008-11-25 15:22:56 följande:
    Den var ju en jätte fin klänning! Min klänning är också ivory, tycker det är superfint! Glöm inte ta med dig lite bilder på klänningen på din resa :o).miss u skrev 2008-11-25 15:16:54 följande:
    Jag har ju också Ivory-färgad klänning och jag tycker att det är sååå fint! =)
  • MoonGirl

    Jag passar också bäst i ivory-färgad klänning (provade många helvita klänningar, men tyckte att jag såg så blek ut i helt vitt).

    miss u: Ja, modellen på klänningen var verkligen superfin! Ja, det blir fint med lite släp också =). 3000 kr var ju verkligen ett fyndpris!!! Bara att köpa =) =)

  • MoonGirl

    Nu tittade jag in i en andra tråden och svarar på inlägget här:

    miss u: Fotografering kostar 3000 kr för en timme men då får med bilder som är lågupplösta på en cd-skiva, i en timme ingår två fotografer som tar obegränsade kort under en timme, valfritt antal familjemedlemmar. Sedan kan man lägga till att man vill ha högupplösta kort på en DVD-skiva, kommer inte ihåg hur mycket det kostar nu, men det vill vi ju ha. Vi vill ha göra egna album och tackkort sedan och då är det verkligen super med högupplösta bilder! =)

    Ja, tre timmar känns lite för länge mellan fotografering & vigsel. Jag vet inte hur långt innan man ska vara i kyrkan innan vigseln. Men gästerna måste ju hinna in i kyrkan först i alla fall . Vi funderar antingen på att fotograferas ute på Björnön eller vid Anundshög (jättenära Badelunda kyrka!). Ja, vi får se vart det blir någonstans.

    Ja, det är verkligen snyggt med snörning därbak på klänningen. Det hade jag också velat ha! Men det var inte på den här klänningen som jag köpte, men det gör inget, för den var fin ändå =).

  • MoonGirl
    Barret skrev 2008-11-25 16:15:00 följande:
    Som lite inspiration kan jag tipsa om en blogg, finns lite blandade bilder där och även lite secret box kort... fotografjennyblad.blogspot.com
    Vad skoj! Måste kika in där =)
  • MoonGirl

    miss u skrev 2008-11-27 07:34:16 följande:


    Här var det tomt, så jag får väl ta och skriva lite nyheter själv då.På måndag verkar det bli möte med Marit. Sambon vill inte följa med, så jag kommer gå själv. Han är så intresserad av själva fotograferingen utan vill mest ta det som det kommer. Själv vill man ju helst planera alla foton. Lite trist att han inte är lika engagerad, men samtidigt finns det ju bitar i planeringen som jag inte riktigt brinner för. Det är väl bra att man är olika.Idag tänkte jag också ringa till kyrkan och ta bort preliminärbokningen så det blir en riktig bokning och ge önskemål på en präst som är vän till sambons familj. Hon träffade vi ju när vi var och tittade på Säby kyrka. Hon är i stort sett lika lång (kort) som jag, så då ser jag inte så liten ut där framme. Tänkte jag skulle kolla om vi får hänga nåt i bygdegården innan vigseln. Har ju 1½ timme över mellan fotografering och vigsel.I morgon är det dags för möhippa för sambons lillebrors blivande fru. Det blir skoj! Ska härga lite på Arosfortet bla. Nån som varit där? Jag har bara varit på Boda Borg, men det verkar vara typ samma grej.
    Vad kul att ni ska träffa Marit! Hade också velat ha henne =) det är ju bra om din sambo också följer med och träffar Marit =). Vi ska ju träffa en fotograf den 5/12 och diskutera priser, önskemål mm. Min sambo tycker också det är lite onödigt med en fika, men jag ska tvinga med honom! Karlar

    Kul med möhippa! Jag har aldrig varit in på Arosfortet, trots att jag bor så nära stället =). Hoppas det blir en bra och rolig möhippa! Det låter som en kul grej att besöka Arosfortet i alla fall!
  • MoonGirl

    miss u: Ska ni inte vara i hamncafét efter vigseln? Eller ska ni ha festen i bygdegården?? Förvirrad =) hänger inte riktigt med... he he!

  • MoonGirl

    miss u skrev 2008-11-28 09:47:27 följande:


    Moongirl: Vad kul att du skriver. Livar upp min dag på jobbet. Vad skönt att din sambo också tycker att det är onödigt med fika. Trodde min bara var tjurskallig, men då ligger det alltså i generna. Min har också blivit tvingad att följa med, och jag tror säkert att han inte kommer att ångra sig.Vi ska antingen ha festen i Hamncafét eller på en kursgård. Jag har bokat upp församlingsgården ett par timmar INNAN vigseln. Vi ska fotas vid kyrkan innan vigseln (kl 12:30-13:30, vigsel kl 15). Så om det skulle ösregna så har vi tak över huvudet. Tror säkert att det går att stå under nåt träd, men skönt att ha ett krypin iaf. Hänger du med bättre nu?
    Ja, ha ha... det måste väl ligga i generna på något sätt .

    Nu ramlade poletten ner =) Nu förstår jag hur det hela hänger ihop .

    Imorgon ska jag följa med min sambo och äta julbord och hans företag bjuder! Alla får ta med sig sin respektive också! Så idag har jag varit och handlat lite nya kläder som jag ska ha på mig imorgon. Vi ska äta på Strike och bowla innan. Någon som har ätit där förut? God mat?
  • MoonGirl
    puma74lady skrev 2008-11-28 13:07:22 följande:
    Hej får man hänga på här? vi ska gifta oss i juni den 13... kan va kul o givande att få dela ideer o tips på vägen i denna cirkus haha...
    Välkommen till tråden!!
  • MoonGirl

    Ia o Puh skrev 2008-11-28 14:24:23 följande:


    Hänger kvar fortfarande..läser och kikar vad ni gör...
    Hur går det för er då? Har ni hunnit långt i eran planering?
Svar på tråden Västeråsbrudar 2009 del 2