Inlägg från: Svanboet |Visa alla inlägg
  • Svanboet

    Unga Fruar/Blivande fruar under 30?

    Hallåj!

    Jag räknar mig till den yngre skaran... blott 26 år gammal och har itne för avsikt att bli ädre än 30 innan jag knatar fram till VF.

  • Svanboet

    nepp, inget datum klart men det lutar åt att 2010/2011.

    Jag tillhör ju den där fagra skaran som bestämt ska gå ner i vikt innan jag tillåter bröllop och det kräver sin tid kan jag lova.

  • Svanboet

    Givetvis tillhör man den yngre skaran även om man snart passerar den dryga 30...

    Tror att det är betydligt vanligare ålder idag än förr i alla fall.

  • Svanboet

    Ja, denna eviga fråga. Som snart alla medlemmar på den här sidan sett och som jag inte skäms för att berätta så har jag och min m2b inget datum satt. Planeringen å andra sidan är igång och här får man hur mycket ideer som helst så snart blir det bröllop i dagarana tre för allt ska få plats.

    Jag hoppas dock att det kommer fler och mer personer till vår grupp så vi kan mysa tillsammans. Bra intiativ taget av LennartsFru!

  • Svanboet

    Oj, här har det hänt roliga saker sen jag va in sist. Välkomna alla blivande brudar och gifta fruar. Så roligt att det är så många som har träffat rätt kille/tjej men jag tycker att jag ser en oroande trend av förklaringar på hur länge man varit ihop innan man gifter sig... känns det rätt och riktigt; Gör det då bums för jag tror att livet blir en gnutta härligare då.

  • Svanboet

    Personligen har jag alltid haft för avsikt att skaffa barn efter giftemål men det är bara en sån där föreställning som jag haft sen liten. Det är mer en trygghet, att veta att killen som i så fall är far till barnen också har kännt trygghet i vårt förhållande så pass att han gått med på vigsel... kanske en dum föreställning, vem vet.

  • Svanboet

    Var inte rädd för att det inte blir av... hur kan man köpa i alla fall. Det gjorde vi Det som händer är väl att man får skjuta det på framtiden.


    4ever2 skrev 2008-11-24 10:44:08 följande:
    Jag kommer vara 23 och han 30, när vi gifter oss kommer vi ha varit tillsammans i 3 år.Varför vänta, är rädd att det inte blir av om man skulle få barn eller så skaffar man hus och då finns det inga pengar.
  • Svanboet

    Jag måste få höra för jag såg just i en annan tråd att det är viktigt att vara ute i god tid när man vill ha lokal... vilken typ av lokal vigdes/ska ni vigas i (om det inte var i kyrkan) och var hölls festen? Hur långt i förväg bokades den och stötte ni på problem att få den tid och dag ni ville?

  • Svanboet

    ok... ingen fara på taket än så länge med andra ord

  • Svanboet

    Får man lov att hoppas att många av våra gäster också är långväga. Har stora delar av hans släkt utspridda över hela landet, från Luleå till Värmland. Har vänner på Öland och i Boden. Förhoppningsvis ska de alla vilja komma och tycka det är värt resan. Praktiska detaljer får vi lösa när saker och ting blir mer fastlagt och det närmar sig.


    paradisfågel skrev 2008-11-25 08:50:44 följande:
    Svanboet, vi kommer nog skicka ut inbjudningarna i god tid, oavsett var vi kommer gifta oss så kommer många av våra gäster få resa långt.. Jag e nämligen ifrån skåne och min älskade m2b e ifrån dalarna..
Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?