• heandi

    Örebro Bröllop 2009

    Hej allihopa!

    Vi gifter oss i Askersund den 24 juli. Det kommer att bli ett litet och förhoppningsvis mysigt bröllop.
    Jag tycker att det är jätte svårt att planera. Det är mycket man ska tänka på...
    Men samtidigt är det super kul. Tänkte börja fixa med inbjudningarna snart. Ska kolla runt lite för att få lite ideer.

  • heandi

    Jag var inne kollade på klänningar i går i Örebro! Så kul det var!!! Hade trott att jag skulle känna mig blek, fet och ful...som jag brukar känna mig den här årstiden när det är dags att köpa nya kläder....Jag menar man är ju inte så brun precis... Så vit klänning på det?! Men jag kände mig jätte vacker!!
    Var först inne på withe night, de var jätte trevliga. Jag provade tre underbara klänningar. Men det blev den första hon visade. Sen ville jag i alla fall gå till Brudspecialisten också. Bara för att ha kollat runt ordentligt. Men där var inte servicen alls lika bra. Och jag tyckte att dom inte hade lika många olika modeller på klänningarna heller. Dyrare kändes det också som att det var. Nej jag dissar verkligen Brudspecialisten och ger full pott till Withe night. Så vi knallade tillbaka dit och lade handpenning på min klänning. Den är så fin!!! Kostade dessutom bara 3000kr. Sen gick vi förbi Wedins som hade halva rea priset på sina skor. Så jag köpte mina bröllopsskor igår också för 100kr! Underkläder hittade jag också på rean, ett par super läckra trosor i spetts för 100kr. Vilken underbart rolig dag det var!
    Jag ska köpa en korsett också som jag hittade på withe night. Den kostade 790kr men gud vad fint den formade kroppen. Klänningen satt som en smäck över!

  • heandi

    wedins hade inte mycket kvar, men det är ju värt ett försök! Kändes som att jag hade väldig tur som kikade in just då. Men lycka till, hoppas ni får en underbar dag!

  • heandi

    Jag bor i Askersund och går alltid till Studio Chess. Där jobbar en kille som har arbetat i bland annat Paris. Han är så duktig på att se vilken färg, frisyr man passar i. Han ska absolut få göra min brudfrisyr! Han är ett säkert kort.
    Sen har vi även Trivsamt som också är suveräna. Där är det alltid lång vänte tid, så där är rådet att vara ute i tid. Studio Chess killarna är nya så de har inte arbetat upp samma kundkrets ännu. Men det börjar bli lite tajt med tider där me...
    Det är mina tips om frisörer i Askersund.

  • heandi

    Krtek: Vi har valt att ha festen i trädgården och även vigseln där. Just nu försöker vi besluta om vi ska ha det hemligt eller ej... Tanken var först ett hemligt bröllop, men nu börjar vi fundera på hur vi ska få till det. Alla kommer ju att fatta på en gång när de ser mig i klänningen. Kanske lika bra att bjuda till ett litet "avslappnat" bröllop. Vi vill ha det som en trevlig fest utan massa "pampiga" bröllops måsten.
    Var var det ni skulle vara? Är du Askersundare?

  • heandi

    Jag har hittat MIN vigselring. Det är en likadan som min förlovningsring med en sten lite på sidan. Så när man trär på vigselringen ser det ut som stenen vilar mitt i mellan ringarna. Alltså cirkeln är sluten....
    Nån som förstod hur jag menade

    Kyrkan och prästen är bokad till den 24/7.
    Det är en fredag. Blir bäst så eftersom vi åker på bröllopsresa den 26/7 kl 6 på morgonen.

    Känns så roligt!!! Ska börja med inbjudningarna nu!

Svar på tråden Örebro Bröllop 2009