• ToBeMrs

    Örebro Bröllop 2009

    Hejsan,

    Här har ni ännu en brud som ska gifta sig i Örebro 2009. Vi har bara bokat festlokal än så länge, men ska ringa kyrkor imorgon tänkte jag... Datumet är 23/5 i alla fall. Om det finns någon kyrka att gifta sig i =)

  • ToBeMrs
    Prazzen skrev 2009-01-05 00:02:30 följande:
    verkligen kul att se att det kommer bli lite Örebro bröllop i år Hur kommer ni göra med bröllopstårta?
    Bröllopstårta? Kära nån, så långt har jag inte ens tänkt än. Det är ju fem månader kvar! ;)
  • ToBeMrs

    Har du några bra idéer på florister? Jag vet inte riktigt vart man ska vända sig, men antar att det blir att springa runt mellan alla jag kan komma på. Precis som alla ni andra

    Nu är kyrkan bokad också: Götlunda kyrka, 23 maj

  • ToBeMrs
    heandi skrev 2009-01-15 18:24:49 följande:
    Hej allihopa!Vi gifter oss i Askersund den 24 juli. Det kommer att bli ett litet och förhoppningsvis mysigt bröllop.Jag tycker att det är jätte svårt att planera. Det är mycket man ska tänka på...Men samtidigt är det super kul. Tänkte börja fixa med inbjudningarna snart. Ska kolla runt lite för att få lite ideer.
    Vi ska också ha festen på Naturens hus, vad skoj. =)
  • ToBeMrs

    Frida Mi skrev 2009-01-16 19:23:50 följande:


    Vet inte, vi har inte riktigt kommit så långt i detaljerna ännu. Just nu fokuserar jag på att få ihop färgtema och de lite mer basic detaljerna så att vi kan få iväg inbjudningarna.Hur har ni andra gjort med trycksaker förresten? Har ni/ska ni göra dem själva? Har ni några bra tips om tryckerier om man inte vill pyssla (krångla) själv?
    Jag gör inbjudningar, festprogram och vigselprogram själv eftersom jag älskar att fixa sådant. Just nu har jag fastnat vad gäller utformandet, så ikväll blir det till att göra lite utkast och se vilka färger jag ska använda, vilka typsnitt på texten, om jag ska beställa ngåra stämplar o.s.v. Jätteskoj =)
  • ToBeMrs

    Vad skoj att prova klänning, jag blir sååå sugen! Jag ska prova till helgen och hoppas jag har lika bra tur och också hittar något underbart. Wedins måste jag kolla nu också, de kanske har skor även i små storlekar... :-S

    Jag kommer visa klänningen för blivande maken, han ska vara med och tala om för mig hur vacker jag är medan jag provar

  • ToBeMrs

    Några tips på ställen där man kan beställa bröllopstårta?

    Jag vill börja kolla runt redan nu. Skönt att göra klart så mycket som möjligt nu, eftersom jag antagligen kommer ha en hel del att göra i vår ändå. Dessutom en dotter på 7 månader som kräver en del uppmärksamhet ;)

  • ToBeMrs

    Krtek: Brudgummen tänker ha svart kostym, så jag anpassar mig efter det. Hoppas att han ska komma på att väst är väldigt fint till ;)

    Underhållningen blir musik via datorn och CD:skivor som backup. Brorsan kommer förhoppningsvis tacka ja till att vara ansvarig för detta

  • ToBeMrs

    Klänning klar!! =) Blivande maken såg aldrig klänningen på eftersom han matade bebis precis när jag provade den. Jag hade kanonhjälp av en kär vän som verkligen hade blick för vad jag passade i! Dessutom var personalen hur bra som helst och alla var överens om att jag hittat rätt klänning. Tur det!

    Jag åkte till Zari i Degerfors, för jag ville ha allt att prova på en gång och där har de MYCKET att välja på! Väldigt bra service måste jag säga, men jag iofs träffat de flesta i personalen på ett bröllop i somras

  • ToBeMrs

    Med stor förväntan skrev 2009-01-25 15:40:47 följande:


    Hej!Har ni tips på frisör som gör både håuppsättning och smink?Hur gör ni med festprogram? Ska ni trycka det? I så fall var? Pris?
    Jag vet att Hair and Beauty center gör både makeup och hår, men det är ganska dyrt. Jag ska göra makeupen där eftersom de sminkar med I.D.

    Jag gör festprogram själv. Älskar att pyssla och fixa, men roligast är helt klart det första och andra exemplaret M2B kommer säkert att hjälpa till med innehållet, men designen gör jag!
  • ToBeMrs

    Nu är inbjudningarna på väg Imorgon är det inte en hemlighet längre! Så skoj!

    Jag var inne på Cederins härom dagen för att fråga lite om ringar. Hade väldigt bra intryck av dem sedan vi köpte förlovningringarna där, men nu tänker jag aldrig mer gå dit. Jag fick en rejäl föreläsning om vikten av att ta av sig ringen varje kväll och jag trodde aldrig jag skulle komma ut genom dörren igen. Jaja, även de ska väl få ha dåliga dagar...

  • ToBeMrs

    Jag lyssnade inte så noga, blev mest överraskad att bli så påhoppad. Men jag tror det hade mest att göra med bakterierna som lätt får fäste under ringen. Iofs så förstår jag det, men jag känner INGEN som brukar ta av sig ringen...

  • ToBeMrs
    Blina skrev 2009-02-10 16:20:29 följande:
    Jag tar faktiskt av ringen, för mina fingrar svullnar så mycket på natten, + att vi blev tillsagda när vi köpte ringen att man ska ta av den (och eg alla smycken?) på natten.
    Då vet jag en person som är duktig nu då
  • ToBeMrs

    Hm, och plötsligt är det bara jag som inte tar av mig ringen. Jaja, kanske får en ny vana när det blir TVÅ ringar på fingret.

    Har ni andra hittat vigselringen ännu?

  • ToBeMrs

    Låter jättefint Heandi! Gillar att det är en tanke bakom designen, känns speciellt!

    Någon som ska gå på bröllopsmässan i stan? Är väl inte nu i helgen utan nästa, eller?

  • ToBeMrs
    4ever2 skrev 2009-02-17 19:49:00 följande:
    Är det någon som ska gå på bröllopsmässan nu i slutet på februari?
    Ja, vi =) Tänkte gå dit och drömma lite...
Svar på tråden Örebro Bröllop 2009