• Niccisen

    Örebro Bröllop 2009

    Den här tråden har jag missat och det känns lite dumt att gå in i tråden nu, då jag gifter mig så tidigt på året. Tänkte mest önska er lycka till med planering och bröllop

  • Niccisen

    Hej på er tjejer.
    Här börjar man få smått panik. Bara 8 dagar kvar, eller egentligen sju, den här dagen är ju snart slut. Och jag känner inte att jag har koll på någonting.

    Kan dessutom inte låta bli att känna mig lite besviken över att sambon fick en ålandskryssning som svensexa och min möhippa verkar bli flyttad till nån gång efter bröllopet eftersom mina kompisar inte lyckats få ihop någon. De är 4 stycken som ska hitta en tid. Vet att det beror på att en av tjejerna är sjuk, men lite bittert känns det.

    Vårt bröllop är ju i kombination med sonens dop, så kanske inte borde förvänta mig för mycket? Jag vet inte.

    Måste säga att det här med att smyga iväg och gifta sig borgerligt... Bara känns mer och mer lockande ju närmare kyrkbröllopet vi kommer.

    Jaja nu har jag klagat färdigt:)

  • Niccisen

    andbeyond: Hehe tack för möhippan:)

    Tyvärr har det fortsatt att strula. Jag gifter mig i morgon och idag skickade min brudtärna sms om att hon är på väg till akuten. Hon har varit mycket sjuk, men fan, jag hoppades hon skulle klara sig. Är jätteorolig för henne. Hon har tydligen varit rejält sjuk hela hösten, men eftersom vi bor så långt ifrån varandra och det har varit stressigt med jul och annat, så har jag inte vetat så mycket förrän förra helgen.

    Problemet är att hon skulle fixa både smink och hår. Så nu måste jag ge mig ut och försöka hitta en frisör som kan klippa håret på mig och sen försöka fixa till det. Har inte tänkt ha någon håruppsättning då jag har ganska kort hår, men vill ju ändå att det ska vara fint...

    Usch, jag kommer få magsår av det här...

  • Niccisen

    Nu glömde jag ju skriva om tårtan. Princess konditori är det som gör vår. Den kommer att gå i blått vitt och silver som resten av bröllopet. Den kommer vara dekorerad med blå & vita marsipanrosor och mellan de kommer det stå små blå skor av marsipan, eftersom det är dop också.Det kommer vara vaniljsås, chokladmousse och hallonmousse i:) Den är riktigt smarrig vill jag lova:)

    MaLevi: Jag rekommenderar Princess konditori. Hur trevliga som helst och tårtan vi fick provsmaka var underbart god! Behöver du dessutom underhållning kan man hyra in konditorn... Han kallas den sjungande konditorn:P Såg honom uppträda på bröllopsmässan vi var på förra året:)

  • Niccisen

    Min kompis kunde tyvärr inte närvara, men bröllopet blev jättefint i alla fall.
    Tårtan var en succé kan jag meddela. Kommer att lägga in bilder i galleriet om det är någon som är nyfiken, men det blir senare då sonen på 7 månader precis fått vattkoppor. Men jag är så glad att det kom efter bröllopet:)

  • Niccisen

    Almby kyrka gifte jag mig i,den är ju bara såå fin. Vet ni vilken präst ni kommer få?

    Frida Mi skrev 2009-01-15 19:40:26 följande:


    Hej!Har följt tråden lite på avstånd, men vill ju självklart också vara med!Vi gifter oss den 22 augusti i Almby kyrka och kommer ha festen på Naturens hus.Love4life - det blir klassiskt heela vägen. Frieri från m2b, bröllop inom ett år osv. Klänningen blir nog ganska enkel och så lägger jag mer krut på håret. Men ju mer man tittar desto mer inser man hur mycket det finns. Ska prova klänning med min tärna nästa helg. Hur gör du?
    [/citat]

    Jag skulle inte köpa de hos Almstedts blommor som ligger på Stortorget. Vi köpte våra blomor där och jag blev faktiskt lite besviken. Skulle ha en bukett med vita rosor, blå pärlor och silverband. Buketten hade varit såå vacker..Om den inte varit brun i kanterna när vi hämtade den. De hade gjort den dagen innan och den såg inte alls fräsch ut. Makens corsage höll precis lagom genom vigseln, sen såg den också hemsk ut. Tärnbuketterna såg bättre ut. Vet inte om det var just för att vi hade vita rosor som det blev så, men jag är i alla fall inte nöjd.
    ToBeMrs skrev 2009-01-15 06:53:34 följande:
    [citat]
    Har du några bra idéer på florister? Jag vet inte riktigt vart man ska vända sig, men antar att det blir att springa runt mellan alla jag kan komma på. Precis som alla ni andra Nu är kyrkan bokad också: Götlunda kyrka, 23 maj
  • Niccisen

    Titta i mitt galleri så kan du få se hur tårtan ser ut... :)


    MaLevi skrev 2009-01-09 08:56:27 följande:
    Niccisen - Hoppas att allt löser sig och du får en underbar dag!!! Det är DIN DAG IDAG!!!Tack för tipset jag ska kolla upp konditoriet och de andra längre fram men vill gärna höra om erfarenheter från olika konditorier. Har inte någon erfarenhet från Örebros eftersom jag bor en bit utanför.
  • Niccisen

    Finns väl typ brudspecialisten och white night. Jag köpte min klänning på white night, helt enkelt för att jag var in på brudspecialisten och tyckte att de var nonchalanta. På white night fick jag hjälp direkt. Förklarade vad jag ville ha och hon visade en. Tittade på de andra men det blev den hon visade först:)


    4ever2 skrev 2009-01-19 08:38:54 följande:
    Hej, här vill jag vara med. Vi ska precis som Novaisolde gifta oss i Grythyttan. Har bokat festen och kyrkan. Bett min syster börja skissa på inbjudningskort. Denna veckan ska jag ringa fotograf och försöka bestämma meny. Men var hittar man brudklänningsbutiker, vad finns det för några i Örebro? Är inte från trakten ifrån början så jag skulle behöva lite tips...
Svar på tråden Örebro Bröllop 2009