Inlägg från: W2B Blom |Visa alla inlägg
  • W2B Blom

    Frieriet - dela gärna med dig...

    Jag är en typisk romantiker, därför skulle det vara roligt om ni ville dela med er ert frieri

  • Svar på tråden Frieriet - dela gärna med dig...
  • W2B Blom

    juma skrev 2008-11-17 19:43:00 följande:


    W2B Blom: Har du blivit frid till eller friat? Vill inte du berätta?
    Absolut kan jag dela med mig mitt frieri. Jag & min sambo var på en weekendresa i Paris. På dagarna besökte vi Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren m.m. Sedan på kvällen åt vi på en jättemysig restaurang med tre rätters och rödvin. Sedan åkte vi båt på floden Seine, hur mysigt som helst att åka under broar och se Paris på kvällen! Romantiken bara flödade!
    Vi hoppade av från båten på stationen vid Eiffeltornet, där gick vi sedan till en populär park där man kan få den perfekta semesterbilden av Eiffeltornet.
    Vid fontänerna och i parken - parken heter Trocadero, gick min sambo ner på knä för att kunna ta en fin semesterbild på tornet. Jag stod bredvid och tänkte inte så mycket på det. Sedan vände han sig överraskande om, fortfarande på knä, och tog min hand och sa nått i stil med "Du är kvinnan i mitt liv. Jag älskar dig mer än någon annat här på jorden. Sedan sa han mitt namn och frågade om jag ville gifta mig med honom?!"
    Ärligt talat kom jag faktiskt inte ihåg allt han sa, för jag började storlipa av lycka!!!!!!!! Men förmodligen fick jag fram ett "JA".
    Sedan kramades och pussades vi och mitt i alltihopa, började Eiffeltornets små lampor blinka jättemycket och det var så gudomligt vackert! (Ni kan se en bild i mitt bildgalleri, dock var det svårt att fånga allting på kameran, då man bara vill pussas)

    Självklart har vi bestämt att efter vigseln, när vi ska hoppa in bilen & dricka champagne, ska vi istället dricka Trocadero... Vi ska använda vår kapsylöppnare som vi köpte i Paris och ser ut som ett Eiffeltorn... Blir riktigt personligt!
  • W2B Blom

    Åh, gud vad mysigt och roligt att höra andras frierier! Härligt att kärleken flödar!


    Lev livet - det går inte i repris
Svar på tråden Frieriet - dela gärna med dig...