Inlägg från: Charlotte Mattias |Visa alla inlägg
  • Charlotte Mattias

    Frieriet - dela gärna med dig...

    Vilken bra tråd, håller med Juma

    Risk för långt det här!

    Men iaf...min blivande hade varit på stan på förmiddagen för att handla lite champagne, jordgubbar å vindruvor.
    Vi firade 1 år den dagen. han hade tidigare samma vecka bokat bord på en resturang i närheten av där vi bor, i samma stad.
    Min dåvarande fästman kom hem, vi gick till en park bara nån km bort från där vi bodde.
    Där hade vi en urmysig picknick med Champagnen, jurdgubbarna å vindruvorna! Vi had jättemysigt å vi gav varandra våra små presenter som vi köpt....

    då sa min fästman....hittade nånting annat på stan oxå! hade hade burit med sig en bukett med blommor (trodde då det var den) han gav mig buketten å jag öppnade pappret runt å såg att det var 10 st rosor

    medans jag öppnade buketten, hade han satt sig framför mig, hade ställt sig på knä, tog fram asken, öppnade den å där var det 2 st ringar å han sa "Andréa Charlotte Lindberg(som jag hette då) Vill du gifta dig med mig?! han sa nåt mer oxå men det kjommer jag inte ihåg för då hade jag redan börjat gråta å han började oxå gråta! jag fick till slut ur mig ett rört ja!

    Sen sa han att vi ska inte alls till den resturangen hade hade sagt...vi skulle till en annan mycket finare å ca 45 min bilresa! En havskrog...han hade ordnat så att personalen ställt fram levande ljus på bordet å gjort det sååå mysigt å oförglömligt!

    Å nu sen den 13/9 är jag fru Komulainen

    Hoppas ni orkat läsa allt nu, att jag inte tröttat ur er :-S

Svar på tråden Frieriet - dela gärna med dig...